رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور در بزرگ ترین رویداد خوراک کشور:
گزارش پایگاه اطلاعرسانی پویشگران گیل:
مصطفی ده پهلوان در مراسم بزرگترین خوراک کشور که در تالار مرکزی رشت برگزار شد با تبریک هشتمین سالگرد جهانی رشت به عنوان شهر خلاق خوراک و همچنین تبریک هفته و روز رشت گفت: به عنوان یک باستان شناس تا حدودی با پیشینه و قدمت گیلان آشنایی دارم اما امروز در بازدید از نمایشگاه خوراک گیلان حیرت کردم. وی به وجود بعضی غذاهای فراموش شده در جشنواره غذای گیلان «گیله خوراک» اشاره کرد و افزود: تجربه زیستی چراغ راه آینده محسوب میشود و در این راستا ۳۵۰ غذای گیلان ثبت ملی شده است. رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور با اشاره به سخن شیخ الرئیس ابوعلی سینا مبنی براینکه «غذای ما دوای ما، دوای ما غذای ما»، تصریح کرد: غذاهای گیلان ریشه در زیست بوم این منطقه دارد. ده پهلوان بر شناخت میراث به جا مانده از نیاکان مان تاکید کرد و گفت: کاربرد میراث فرهنگی ملموس و ناملموس میتواند هویت، تفنن، بستری برای گردشگری و زندگی مسالمت آمیز بشر با طبیعت را حفظ کند. وی با اشاره به خشک شدن دریاچه ارومیه، بیان کرد: امر مذکور نشان میدهد که نتوانستیم از میراث تجربه زیستی گذشته خود به خوبی بهره ببریم. رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، فرهنگ گیلان را مجذوب کننده همه دانست و تصریح کرد: موسیقی، پوشاک، طبیعت تا هم جوشی بین گیلانی ها را می توانیم مشاهده کنیم و در این راستا غذا و خوراک میتواند سفیر خوبی برای گیلان باشد. ده پهلوان با قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار رشت، استاندار گیلان و تمام کسانی که در پاسداشت هشتمین ثبت جهانی رشت به عنوان شهر خلاق خوراک تلاش کردند، یادآور شد: زمانی می توانیم میراث کشور را به درستی حفظ کنیم که میراث فرهنگی پشتوانه مردمی داشته باشد.
منبع:به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری رشت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.