به گزارش پویشگران گیل: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلا پاییزه در سطح ۷ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان که به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهره برداری قرار گرفته و همچنین در اراضی پشته خبر داد. دکتر صالح محمدی گفت: انتظار میرود حدود ۲۹ هزار تن پیله تر با ارزش اقتصادی ۸۷۰ میلیارد تومان در کشت پاییزه پاچ باقلا برداشت شود. محمدی افزود: استان گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور بوده و همه ساله این محصول در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستانهای استان کشت میشود و کشاورزان گیلانی از شهریور ماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته نموده و برداشت محصول پاییزه از نیمه مهر ماه در استان آغاز میشود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان مناطق عمده تولید این محصول را شهرستانهای رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال معرفی کرد و افزود: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.
منبع: روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.