کد خبر : 11819
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:بانک‌های عامل،منابع بیشتری به درمان بیماران خاص و صعب العلاج تخصیص دهند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:بانک‌های عامل،منابع بیشتری به درمان بیماران خاص و صعب العلاج تخصیص دهند

به گزارش پویشگران گیل: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت توجه ویژه به بیماران از جمله بیماران خاص تاکید کرد و گفت: بانک های عامل باید منابع بیشتری را به حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص دهند. ششمین نشست کارگروه استانی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با حضور دکتر محمدتقی آشوبی،رئیس

به گزارش پویشگران گیل:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت توجه ویژه به بیماران از جمله بیماران خاص تاکید کرد و گفت: بانک های عامل باید منابع بیشتری را به حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص دهند.
ششمین نشست کارگروه استانی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با حضور دکتر محمدتقی آشوبی،رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر سید محمود عاطف راد، مدیرکل بیمه سلامت استان، نمایندگان بیمه، مدیریت درمان و بانک ها و همچنین جمعی از معاونین و مدیران ستادی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
دکتر محمدتقی آشوبی،رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به نیاز مبرم بیماران خاص و صعب العلاج به حمایت‌های ویژه، اظهار کرد: بانک‌های عامل باید منابع بیشتری را به حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص دهند.
وی با اشاره به راه اندازی چندین بخش درمانی در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شهدای سلامت رشت، افزود: در این کلینیک، قابلیت های بیشتری برای ارائه خدمت به بیماران از جمله بیماران خاص و صعب العلاج ایجاد خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر همکاری و همگرایی همه جانبه در جهت رفع مشکلات مردم به ویژه بیماران، گفت: باید کمیته‌های فرعی شکل واقعی خود را پیدا کرده و دستگاه‌های متولی این بخش نیز فعالانه تر مساعدت کنند.
دکتر آشوبی بر ضرورت الکترونیکی شدن نظارت‌ها و ثبت تمامی وقایع خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج تاکید کرد و افزود: این قابلیت می‌تواند موجب تشدید شفافیت در نظام سلامت شود.
وی با اشاره به توسعه زیرساختهای درمانی در استان گیلان، گفت: باید تمام تلاش‌های ما معطوف به کاهش رنج و آلام بیماران و همراهان آنها به ویژه در بخش دولتی باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه باید کار برای بیماران خاص را به صورت خاص ارائه کرد، افزود: تسهیلات، خدمات و تمامی اقدامات مربوط به بیماران خاص و صعب العلاج باید ویژه و خارج از تکالیف قانونی باشد.
۱۰۷ بیماری تحت پوشش حمایت صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج قرار دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.