به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
مربی تیم ملی کشتی فرنگی ناشنوایان کشور با بیان اینکه تیم ملی ما از قطبهای برتر جهان است، گفت: برای کسب عنوان قهرمانی آسیا تلاش میکنیم.
سید عبدالرضا میراعلمی در آخرین روز از برپایی اردوی تیم ملی کشتی فرنگی ناشنوایان کشور در لاهیجان افزود: این اردو برای کسب آمادگی لازم ملی پوشان برای حضور قدرتمند در رقابتهای قهرمانی آسیا تشکیل شد و آثار خوبی هم داشت.
وی افزود: اردوی تیم ملی کشتی فرنگی ناشنوایان کشور زیرنظر علی اشکانی سرمربی و سایر اعضای کادرفنی این تیم به مدت حدود ۱۰ روز در لاهیجان ادامه داشت تا ملی پوشان با آمادگی کامل در مسابقات قهرمانی آسیا حضور یابند.
وی ادامه داد: تیم بسیار خوبی داریم و ملی پوشان بسیار باانگیزه هستند و امید است بتوانیم مقام قهرمانی آسیا را نیز تصاحب کنیم که بی شک با همین هدف و کسب بهترین نتیجه در این مسابقات حضور می یابیم.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی ناشنوایان کشور بیان کرد: رقابتهای کشتی فرنگی ناشنوایان قهرمانی آسیا از دهم تا ۱۸ آذر ماه امسال با حضور زبدهترین کشتیگیران ناشنوای قاره کهن در کوآلالامپور مالزی برگزار خواهد شد.
میراعلمی خاطرنشان کرد: تیم ما مقام قهرمانی مسابقات المپیک ناشنوایان و همچنین عنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی را دراختیار دارد و امیدواریم که این کشتی گیران بتوانند مقام قهرمانی آسیا را نیز تصاحب کنند.
وی به حضور سه کشتیگیر گیلانی در اردوی تیم ملی اشاره و اظهار کرد: سلمان علیجانی، مهران داداشی و میعاد خادم از گیلان در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی ناشنوایان کشور حضور دارند.
منبع:ایرنا
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.