کد خبر : 24165
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱

افتتاح هفت طرح صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان

افتتاح هفت طرح صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان
صالح محمدی:افزایش ظرفیت فرآوری صنایع تبدیلی گیلان به ۷۵ درصد تولید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: با افتتاح ۷ طرح صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی ،ظرفیت فرآوری در کارخانه‌های صنایع تبدیلی بالغ بر ۷۵ درصد تولید استان خواهد بود.
دکتر صالح محمدی با اعلام این خبر، افزود: ظرفیت فرآوری این واحدها ۲۷۰ هزار تن مواد خام کشاورزی است.
وی یادآور شد: این ۷ طرح با ۲۱۴ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده و سرمایه‌گذاری انجام شده برای این واحدها بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.
محمدی تصریح کرد: این طرح‌ها به طور مستقیم برای ۲۱۷ نفر شغل دایمی و ثابت ایجاد کرده است.
وی زمینه‌های فعالیت این طرح‌ها را سورتینگ و بسته‌بندی انواع برنج و میوه، کارخانه‌های خوراک دام و طیور برای زنجیره‌ها،کشتارگاه طیور در منطقه لنگرود و دو واحد سردخانه و سورتینگ و بسته‌بندی میوه در غرب استان عنوان نمود.

منبع:روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.