کد خبر : 5114
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ تیر ۱۴۰۲ - ۹:۲۴

اداره کل دامپزشکی گیلان:نکات بهداشتی در ذبح و مصرف دام رعایت شود

اداره کل دامپزشکی گیلان:نکات بهداشتی در ذبح و مصرف دام رعایت شود
گیلانی‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک دام و انسان، دام نذری خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.

به گزارش پویشگران گیل:
اداره کل دامپزشکی گیلان تأکید کرد که گیلانی‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک دام و انسان، دام نذری خود را از مراکز مجاز تهیه کرده و آن را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.
اداره کل دامپزشکی استان گیلان در اطلاعیه‌ای به مناسبت نزدیک شدن به عید قربان تأکید کرد: گیلانی‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک دام و انسان، دام نذری خود را از مراکز مجاز تهیه کنند و آن را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.
در متن این اطلاعیه آمده است:
برای جلوگیری از ذبح دام‌های بیمار، بازرسان این اداره در مراکز مجاز عرضه به صورت رایگان دام نذری خیران را معاینه می‌کنند.
از آنجایی که در این ایام برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به فروش و کشتار دام‌های مشکوک به بیماری اقدام می‌کنند، لازم است خرید و ذبح دام در محل‌های تعیین شده و با مشاوره دامپزشکان انجام شود.
۲۲ گروه عملیاتی ثابت و ۲۵ گروه سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ روز عید قربان آماده خدمت رسانی به گیلانی‌ها هستند و مردم می‌توانند سوالات خود را با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند.
میدان دام کاسپین، واقع در کیلومتر ۵ جاده سراوان به فومن، یکی از مراکز ارائه خدمات رایگان معاینه قبل از خرید دام نذری است.
دامپزشکان توصیه می‌کنند گوشت قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.