کد خبر : 2946
تاریخ انتشار : یکشنبه ۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۳

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور: ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازار کار می‌شوند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور: ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازار کار می‌شوند
در فصل جدید دانشگاه درآمدزایی و تسهیل‌گری قانون برای این امر در حال انجام است.

به گزارش پویشگران گیل:
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد دانشجویان این دانشگاه جذب بازار کار می شوند، گفت: به دانشجویان کمک می شود در قالب شرکت های دانش بنیان خدمات ارائه دهند.
عرفان خسرویان در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با بیان اینکه سالانه حدود ۴۰ هزار دانشجو وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور می‌شود، اظهار کرد: یک دهم از این دانشجویان برای استان گیلان هستند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: ۳ هزار نفر از دانشجویان فنی و حرفه‌ای استان گیلان در ۷ واحد دانشگاهی سراسر استان تحصیل می‌کنند.
وی با بیان اینکه آموزش فنی و حرفه‌ای پویا است و باید متناسب با نیاز جامعه خدمات ارائه دهد، بیان کرد: نیمه عمر آموزش‌های فنی و مهارتی پنج سال است و این یعنی آنکه هر ۵ سال یکبار آموزش‌ها باید بازیابی شود.
خسرویان با اشاره به اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید دینامیک باشد، بیان کرد: گیلان ظرفیت‌های خوبی در حوزه آموزش و فنی حرفه‌ای دارد که از این ظرفیت‌ها می‌توان به وجود دو بندر مهم در استان و ارتباط با آسیای میانه و قفقاز و اتصال به راه آهن شمال و جنوب کشور اشاره کرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تصریح کرد: سرفصل برنامه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در گیلان رشته‌های اقتصاد دریایی، صنایع تبدیلی و حوزه کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه ۱۰ سال از عمر دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌گذرد و یکی از چالش‌های این حوزه هزینه بر بودن آن است، افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نیاز به کارگاه مجهز و تکنولوژی به روز دارد که ارزان قیمت نیست.
خسرویان ادامه داد: بودجه سرانه هر دانشجوی فنی و حرفه‌ای یک سوم آموزش‌های تئوری است و از ۳۰ درصد هدف گذاری‌های انجام شده این حوزه، تنها ۱۵ درصد آن محقق شده و نیاز است که در بودجه سال جاری برای تجهیز کارگاه و تأمین مواد اولیه اقدامات مؤثری انجام شود.
وی با بیان اینکه در دوره کرونا بخش آموزش فنی و حرفه‌ای به جهت آنکه نیاز به حضور در کارگاه بود آسیب زیادی دیده است، گفت: استراتژی دانشگاه آموزش فنی و حرفه‌ای آموزش مجازی نیست اما تکنولوژی‌هایی در دنیا وجود دارد که می‌تواند کارگاه‌ها را شبیه سازی کند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شود، افزود: در فصل جدید دانشگاه درآمدزایی و تسهیل‌گری قانون برای این امر در حال انجام است.
خسرویان با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای دارای سازمان توسعه‌ای می‌شود، بیان کرد: در این سازمان به دانشجویان کمک می‌کند که در قالب شرکت‌های دانش بنیان خدمات ارائه دهند.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد و پایدارسازی اشتغال در برابر بحران‌ها در شرایط فعلی حائز اهمیت است، گفت: برای اهداف این دانشگاه نیاز به حضور بخش خصوصی و دولتی و شوراهای عالی به منظور هماهنگ سازی و انسجام بخشی فعالیت‌ها داریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.