کد خبر : 74949
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳

فرمانده انتظامی لنگرود:

رفع تصرف ۱۰۰ میلیاردی اراضی ملی در لنگرود

رفع تصرف ۱۰۰ میلیاردی اراضی ملی در لنگرود
فردی ۱۷ هزار مترمربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و پرچین محصور کرده ‌است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

فرمانده انتظامی لنگرود گفت: ۱۷ هزار متر مربع از اراضی ملی در یکی از روستاهای این شهرستان در بخش اطاقور این شهرستان رفع تصرف شد.

سرهنگ ارسلان صبح زاهدی با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است،افزود: مبنی بر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از روستاهای بخش اطاقور شهرستان لنگرود، تحقیقات پلیس برای اطمینان از صحت موضوع آغاز شد.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با بیان اینکه ماموران انتظامی ضمن هماهنگی قضائی با کارشناس اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند، تصریح کرد: در بازدید از زمین موردنظر مشخص شد، فردی ۱۷ هزار مترمربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و پرچین محصور کرده ‌است.

این مقام انتظامی از معرفی متهم ۴۷ ساله این پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی خبر داد و بیان کرد: کارشناسان ارزش اراضی رفع تصرف شده را ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

صبح زاهدی گفت: با حکم قضائی و به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، تمامی آثار تجاوز جمع‌آوری و رفع تصرف صورت گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.