کد خبر : 68311
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰:۱۶

مرتضی جلیل نژاد ماسوله

زندگی مدرسه‌ای بی‌پایان است

زندگی مدرسه‌ای بی‌پایان است
هیچ‌گاه دیر نیست برای تغییر، برای یاد گرفتن و برای بازآفرینی مسیرهای تازه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

با فرا رسیدن اول مهر، حال و هوای تازه‌ای در دل‌ها زنده می‌شود؛ بوی آغاز، نسیم خنک صبحگاهی و برگ‌هایی که آرام آرام رنگ پاییز را به خود می‌گیرند. خیابان‌ها بار دیگر پر می‌شود از دانش‌آموزانی که هر کدام دفتر و دنیای تازه‌ای را ورق می‌زنند. شور و شوق آغاز سال تحصیلی، نه تنها در میان کودکان و نوجوانان، بلکه در ذهن و دل بسیاری از ما نیز زنده می‌شود.
برای منِ خبرنگار، اول مهر تنها یک روز تقویمی نیست؛ بلکه یادآور این حقیقت است که زندگی، مدرسه‌ای بی‌پایان است. در این مدرسه، هیچ زنگ پایانی برای یادگیری وجود ندارد و هر فصل، درسی تازه به ما می‌آموزد. مهر برایم نمادی از «شروع دوباره» است؛ فرصتی برای بازاندیشی در مسیر زندگی، بازنویسی رویاها و حرکت با گام‌هایی آگاهانه‌تر.
امروز بیش از هر زمان دیگری باور دارم که تجربه‌های گذشته، سرمایه‌ای ارزشمند برای فرداست. شکست‌ها و پیروزی‌ها، هر دو معلمانی صبور بوده‌اند که راه آینده را روشن‌تر ساخته‌اند. در چنین روزی، به خود یادآوری می‌کنم که هیچ‌گاه دیر نیست برای تغییر، برای یاد گرفتن و برای بازآفرینی مسیرهای تازه.
اول مهر برای من تنها آغاز پاییز نیست؛ بلکه فصلی نو در تقویم شخصی و حرفه‌ای‌ام است. می‌خواهم این روز را نقطه شروعی ببینم برای پرورش انگیزه‌های تازه، گسترش ارتباطات انسانی و تقویت مسئولیتی که در برابر جامعه و مردم دارم. در جهانی که هر روز با تغییرات سریع روبه‌روست، خبرنگار بودن یعنی شاگرد همیشگی ماندن؛ شاگردی که با ذهنی کنجکاو، دلی امیدوار و ایمانی راسخ، آماده یادگیری و آغاز دوباره است.
مهر امسال را با این باور آغاز می‌کنم که شروع دوباره همیشه ممکن است؛ چه در عرصه زندگی شخصی و چه در مسیر حرفه‌ای. همان‌طور که برگ‌های پاییزی رنگ تازه می‌گیرند، ما نیز می‌توانیم با هر فصل، چهره‌ای نو از خود نشان دهیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.