کد خبر : 76482
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۸:۵۸

استاندار گیلان:

سازه‌های نوین ساختمانی مانع اتلاف انرژی می‌شوند

سازه‌های نوین ساختمانی مانع اتلاف انرژی می‌شوند
صرفه اقتصادی در بلندمدت، به مدیریت مصرف انرژی نیز کمک می‌کند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

استاندار گیلان گفت: استفاده از سازه‌‌های سبک و کم‌مصرف، راهکاری مؤثر برای کاهش اتلاف انرژی و مقرون‌ به‌ صرفه بودن ساخت‌ و ساز در بلندمدت است.

دکتر هادی حق‌شناس در حاشیه بازدید از نمایشگاه صنعت ساختمان با بیان اینکه این نمایشگاه نشان دهنده رشد قابل توجه شرکت‌های گیلانی و ایرانی در سال‌های اخیر است، افزود: بخش مهمی از این پیشرفت ناشی از حرکت به سمت ساخت سازه‌های سبک، کاهش وزن ساختمان‌ها و استفاده از فناوری‌هایی است که اتلاف انرژی را به حداقل می‌رساند.

استاندار گیلان با اشاره به چالش ناترازی انرژی در کشور افزود: سازه‌های نوین ساختمانی می‌توانند نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی داشته باشند و در شرایط فعلی، استفاده از این فناوری‌ها یک ضرورت است.

وی تصریح کرد: اگر قرار است مسکن یا هر نوع سازه‌ای ساخته شود، باید از این روش‌ها و سازه‌های جدید استفاده شود؛ چرا که علاوه بر صرفه اقتصادی در بلندمدت، به مدیریت مصرف انرژی نیز کمک می‌کند.

حق‌شناس در پایان تأکید کرد: توصیه می‌کنم همه فعالان حوزه ساخت‌وساز و کسانی که قصد احداث ساختمان دارند، از این نمایشگاه بازدید کرده و با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود آشنا شوند.

منبع:مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.