کد خبر : 17519
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۱۵

راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در مناطق کم‌برخوردار شهرستان تالش

راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در مناطق کم‌برخوردار شهرستان تالش
آمادگی سپاه و دانشگاه برای توسعه خدمات سلامت به مردم کم برخوردار.
به گزارش پویشگران گیل:
نشست هیئت اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی استان با حضور دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرهنگ حسینی،جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در اقشار بسیج در محل بسیج جامعه پزشکی گیلان برگزار شد.
دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست از آمادگی نظام سلامت جهت برپایی یک بیمارستان صحرایی در مناطق کم برخوردار شهرستان تالش خبر داد و اظهار کرد: راه‌اندازی این بیمارستان با برنامه‌ریزی مدون و بر پایه بیماریابی و ارجاع بیماران برای ارایه خدمات تخصصی تر لازم و ممکن است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت تعیین چارت و انضباط در ساختار ارایه خدمت به مردم مناطق محروم در بیمارستان صحرایی تاکید کرد و گفت: در طول برپایی بیمارستان صحرایی، بیمارستان شهید نورانی تالش نیز به عنوان بیمارستان معین و پشتیبان با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص، تجهیز می‌شود.
سرهنگ حسینی، جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در اقشار بسیج نیز در این نشست با اشاره به نجابت و ولایت مداری مردم، اظهار کرد: مردم ما در حمایت از آرمانهای انقلاب اسلامی از امت پیامبر در صدر اسلام نیز بهتر و شایسته بهترین خدمت هستند.
وی برپایی بیمارستان صحرایی را کاری بزرگ و قابل اجرا دانست و افزود: باید تمامی موارد برای برپایی بیمارستان صحرایی، امکان‌سنجی و هماهنگی‌ها برای ارایه بهتر خدمت، انجام  شود.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در اقشار بسیج همچنین از پشتیبانی سپاه و بسیج و پای کار آمدن همه ظرفیت‌ها و امکانات استانی و شهرستانی برای برپایی بیمارستان صحرایی خبر داد.
سرهنگ حسینی همچنین با تقدیر از تلاش‌های مدافعان سلامت، گفت: برگزاری یادواره شهدای سلامت باید متناسب با شأنیت جامعه سلامت و استان شهید پرور گیلان برگزار شود.
در این نشست، پیرامون برگزاری یادواره شهدای سلامت، راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در یکی از مناطق کم برخوردار و اردوی جهادی سلامت‌محور توسط شورای سازمان بسیج جامعه پزشکی و مسوولان‌، گفت‌وگو و تبادل‌نظر شد.
همچنین در این نشست، ضمن تبادل نظر پیرامون طرح نفس (نجات فرزندان سقط)، آخرین اقدامات در راستای شناسایی خانواده‌ها، کمک‌های معیشتی و حمایتی برای نجات فرزندان از سقط، تبیین و تشریح شد.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی گیلان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.