کد خبر : 65718
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴

مدیرکل امور مالیاتی گیلان:

مشارکت بیش از ۱۳ هزار مودی در اجرای ۱۵۴ پروژه گیلان

مشارکت بیش از ۱۳ هزار مودی در اجرای ۱۵۴ پروژه گیلان
مالیات‌های پرداختی در پروژه‌هایی هزینه می‌شود که مردم علاقه‌مند به مشارکت در آن هستند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل امور مالیاتی گیلان از اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۱۳ هزار مودی مالیاتی در اجرای ۱۵۴ پروژه مشارکت کردند.

حسن صیاد در نشست خبری روز خبرنگار ضمن تبریک این روز و تسلیت به شهدای عرصه خبر، افزود: جایگاه خبرنگاران در قلب ما است و یادشان هرگز از خاطر نخواهد رفت چرا که خبرنگاران وجدان‌های بیدار جامعه هستند و همواره در خط مقدم آگاهی‌بخشی حضور دارند.

وی با اشاره به رونمایی طرح «نشان‌دار کردن مالیات» افزود: سال‌ها مردم این مطالبه را داشتند که بدانند مالیات‌های پرداختی‌شان در چه زمینه‌ای هزینه می‌شود. سازمان امور مالیاتی برای پاسخ به این خواسته، تصمیم گرفت مسیر مصرف مالیات را برای مردم شفاف کند.

صیاد تصریح کرد: بر اساس این طرح، مالیات‌های پرداختی در پروژه‌هایی هزینه می‌شود که مردم علاقه‌مند به مشارکت در آن هستند.

مدیرکل امور مالیاتی گیلان گفت: در سال گذشته ۱۵۴ پروژه استانی و ملی با مشارکت ۱۳ هزار و ۳۰۰ مودی در قالب این طرح به اجرا درآمد. در سال ۱۴۰۴، تعداد طرح‌ها به ۲۰ پروژه محدود شد اما اعتبارات آن به بیش از ۷,۳۹۲ میلیارد ریال افزایش یافت.

منبع: مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.