کد خبر : 79535
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان خبر داد:

۵۰ مصدوم در چهارشنبه آخر سال گیلان

۵۰ مصدوم در چهارشنبه آخر سال گیلان
نیروهای اورژانس استان در طول اجرای طرح ویژه چهارشنبه آخر سال با آماده‌باش کامل در نقاط مختلف حضور داشتند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان با تشریح آخرین جزئیات حوادث چهارشنبه آخر سال در استان گفت: ۵۰ نفر در گیلان مصدوم شدند.

علیرضا پورسان دلیر با تشریح آمار نهایی مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در استان، افزود: مجموع مصدومان ثبت‌شده در این حوادث ۵۰ نفر بوده است.

وی با اشاره به نوع آسیب‌ها اظهار کرد: از مجموع مصدومان،۲۷ نفر دچار سوختگی،۱۳ نفر دچار بریدگی و خراشیدگی و ۱۰ نفر نیز دچار آسیب‌های چشمی شده‌اند.

به گفته پورسان دلیر،از این تعداد ۱۷ مورد در شهر رشت و ۳۳ مورد در دیگر شهرهای استان گیلان ثبت شده است.

سخنگوی اورژانس گیلان با ابراز تأسف از وقوع این حوادث،از شهروندان خواست در جشن‌های سنتی،نکات ایمنی را جدی بگیرند و در مراقبت از فرزندان و اطرافیان خود دقت بیشتری داشته باشند.

پورسان خاطرنشان کرد: نیروهای اورژانس استان در طول اجرای طرح ویژه چهارشنبه آخر سال با آماده‌باش کامل در نقاط مختلف حضور داشتند و خدمات‌رسانی به مصدومان به سرعت انجام شد.

وی از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی از بروز حوادث مشابه در سال‌های آینده جلوگیری کنند.

منبع:مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.