رئیس سازمان ثبت احوال کشور:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به انقضای تاریخ برخی کارتهای هوشمند ملی، از تمدید اعتبار کارتهای ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد.
هاشم کارگر در خصوص تاریخ انقضای درج شده بر روی کارت ملی هوشمند، اظهار کرد: اعتبار برخی کارت های هوشمند ملی صادر شده پایان امسال است که اعتبار آنها تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شده است.
وی با بیان اینکه این تمدید اعتبار به منظور تسهیل خدمات عمومی و کاهش مراجعات غیرضروری شهروندان به پیشخوان دولت انجام شده است، تاکید کرد: نیازی به تعویض این کارتها نیست و شهروندان برای امور مختلف میتوانند از کارتهایی که در اختیار دارند استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مردم برای انقضای کارتهای ملی نگران نباشند، خاطر نشان کرد: اعتبار همه کارتهایی که تاریخ انقضای آنها پایان یافته تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شده است.
منبع:ایرنا
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.