کد خبر : 43222
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱

مدیرکل میراث‌فرهنگی گیلان:

تکمیل هتل فجر لاهیجان با کمک تأمین اجتماعی

تکمیل هتل فجر لاهیجان با کمک تأمین اجتماعی
مرمت و بازسازی سنگفرش دوره شاه عباسی در دستور کار قرار گرفت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: هتل فجر لاهیجان که سال‌ها بلاتکلیف مانده با کمک و مشارکت سازمان تأمین اجتماعی تکمیل می‌شود.

دکتر ولی جهانی با اشاره به نشست مشترک با رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور و معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: این نشست در حاشیه نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در تهران و با محوریت بررسی و حل مشکلات میراث فرهنگی گیلان تشکیل شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی گیلان از تکمیل هتل فجر لاهیجان با مشارکت تأمین اجتماعی خبر داد و بیان کرد: این هتل که سال‌ها بلاتکلیف مانده با کمک و مشارکت سازمان تأمین اجتماعی تکمیل و راه اندازی می‌شود.

جهانی با اشاره به وجود سنگفرش قدیمی دوران شاه عباسی در اطراف هتل فجر لاهیجان اضافه کرد: مرمت و بازسازی سنگفرش دوره شاه عباسی در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به تقویت همکاری‌های میراث فرهنگی و سازمان تأمین اجتماعی در راستای کیفی بخشی خدمات افزود: پرونده دو ساختمان قدیمی مربوط هتل فجر لاهیجان پس از مرمت و بازسازی برای ثبت ملی به مرکز ارسال می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.