مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان از اجرای عملیات رفع تصرف اراضی ساحلی به مساحت پنج هکتار در منطقه «حاجی بکنده خشکبیجار» از توابع شهرستان رشت خبر داد.
دکتر کامیار مرزبانی افزود: ۵ هکتار از اراضی ساحلی در خشکبیجار رشت رفع تصرف شد.
وی افزود: این عملیات با استناد به ماده ۱۱ قانون اراضی ساحلی و مستحدث، با همکاری مأموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی شهرستان رشت، نیروی انتظامی، پاسگاه مرزبانی کیامهر، یگان امداد رشت و نیروهای مستقر در منطقه آزاد انزلی انجام شد.
مرزبانی با اشاره به آزادسازی حریم ۶۰ متری دریا در این منطقه ادامه داد: خوشبختانه این عملیات بدون هیچ گونه آسیب جانی و مالی به پایان رسید و اراضی یادشده به بیت المال بازگردانده شد.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان تأکید کرد: برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی با جدیت ادامه دارد و آزادسازی سواحل در راستای حفظ حقوق عمومی و دسترسی مردم به کرانههای دریا در دستور کار قرار دارد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.