کد خبر : 42636
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۴۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

پرستاری رسالتی الهی است 

پرستاری رسالتی الهی است 
پرستاری شغل نیست، بلکه رسالتی الهی است که پرستاران با عشق و ایثار آن را به انجام می‌رسانند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
یا من اسْمه دواءٌ و ذکره شفاءٌ
ای آن که نامش دوا و یادش شفا است.

در ابتدا بایستی فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب (س)، الگوی صبر و ایثار را تبریک‌ گفت. در این روز فرخنده که آن را روز پرستار هم نامیده‌اند، فرصتی است تا از زحمات شبانه روزی و ایثارگرانه  پرستاران عزیز تقدیر و تشکر بعمل آید.

به واقع می‌توان گفت پرستاری شغل نیست، بلکه رسالتی الهی است که پرستاران با عشق و ایثار آن را به انجام می‌رسانند.

پرستاران، فرشتگان زمینی هستند که در لحظات سخت و بحرانی در کنار بیماران حضور داشته و با مهربانی و دلسوزی به آنها خدمت می‌کنند.

نباید فراموش کرد که در شرایط سخت شیوع بیماری کرونا، پرستاران با جانفشانی و ایثارگری، خط مقدم مبارزه با این بیماری بودند و با تقدیم جان‌های عزیزشان، افتخار آفریدند.

در این روز بزرگ، یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت را گرامی می‌داریم و به روح بلندشان درود می‌فرستیم.

اینجانب ضمن تبریک دوباره روز پرستار به همه پرستاران استان گیلان بویژه پرستاران شاغل در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امیدوارم در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با همدلی و تلاش مضاعف، شاهد پیشرفت روزافزون نظام سلامت استان باشیم.

 

 

دکتر محمدتقی آشوبی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.