کد خبر : 34016
تاریخ انتشار : شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۷:۱۳

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

خوشه دهی ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری

خوشه دهی ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری
محمدی:کشاورزان حتما یک مرحله از قارچ کش استفاده کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران گیل:

دکتر صالح محمدی از از خوشه دهی ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری گیلان خبر داد و گفت: ۱۰ درصد از این شالیزارها در فاز رسیدگی و برداشت قرار دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به بارندگی‌های هفته اول مردادماه در مناطق مختلف گیلان افزود: در مزارعی که در آستانه برداشت قرار دارد امکان آسیب دیدن وجود دارد طبق بررسی‌های صورت گرفته تاکنون گزارش‌هایی از آسیب دیدگی به مزارع اعلام نشده است.

محمدی با بیان اینکه در صورتیکه شرایط ابرناکی حاکم باشد رسیدگی برنج به کندی پیش رفته و کلیه مراقبت‌ها از برنج می‌بایست انجام گیرد، گفت: طبق هشدارهای سازمان هواشناسی شالیکاران نیز خروجی کانال‌های آب از کنار مزارع را مدیریت و تمهیدات لازم را بیاندیشند.

وی با تاکید بر اینکه کشاورزانی که مزارع آنها آماده برداشت است اخبار هواشناسی را برای برداشت دنبال کنند، افزود: مزارعی که در ابتدای خوشه دهی هستند نیز حتماً مبارزه شیمیایی با بیماری قارچی پلاس را مد نظر داشته باشند چون این بیماری از بیماری‌های خطرناک برنج بوده و می‌تواند ۲۵ الی ۳۰ درصد کاهش عملکرد و کیفیت برنج را داشته باشد.

رئیس سازمان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: به کشاورزان توصیه می‌کنیم بعد از اتمام بارندگی در روزهای اخیر نسبت به یک مرحله مصرف قارچ کش‌های مناسب با نظر کارشناسان اقدام کنند و شاهد خسارت به محصولات کشاورزی نباشیم.

 

 

منبع: خبر صدا و سیما گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.