کد خبر : 6987
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۰۰

بیش از ٩٧ درصد شالیزارهای گیلان نشاءکاری شدند

بیش از ٩٧ درصد شالیزارهای گیلان نشاءکاری شدند
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است.

به گزارش پویشگران گیل:
نشاء برنج شالیکاران در شالیزارهای گیلان رو به اتمام است و طبق گزارش رسمی تاکنون نزدیک ۹۷ درصد از مزارع برنج استان سبز شده است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: نشاء برنج در ٢٣٠ هزار هکتار از شالیزارهای استان معادل ۹۷ درصد انجام گرفته که از این میزان ١٧٣ هزار هکتار به روش مکانیزه کشت شد.
ابراهیم اکبرزاده اظهار داشت: تا به امروز وجین(پاکسازی شالیزار از علف هرز) نیز در ۱۰۵ هزار هکتار از شالیزارهای استان گیلان انجام شده است.
وی افزود: در اراضی که پنجه زنی کامل و وجین هم انجام شده و گیاه برنج سایه اندازی مناسب را دارا است کشاورزان نسبت به خشکی دادن مزارع در حد ترک های مویی اقدام کنند که در افزایش حجم ریشه و رشد مطلوب گیاه موثر است.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است.
هر ساله بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن شلتوک از اراضی شالیزاری استان گیلان برداشت می‌شود که از این مقدار ۷۵۰ هزار تن برنج سفید استحصال می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.