رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پویشگران گیل:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجه ریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است. دکتر صالح محمدی با اشاره به رتبه اول گیلان در پرورش مرغ اجداد گوشتی و مرغ بومی، اظهار کرد: این استان رتبه دوم در پرورش مرغ مادر گوشتی و کارخانجات جوجه کشی و رتبه سوم جوجه ریزی کشور را نیز داراست. وی پرورش طیور و ماکیان را یکی از اولویتهای سرمایه گذاری محصولی در استان گیلان دانست و افزود: میزان تولید گوشت مرغ و تخممرغ در سال گذشته به ترتیب بیش از ۲۵۳ هزار تن و ۲۳ هزار تن بوده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجهریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و خاطرنشان نمود: در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۲ میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجهریزی انجام شد که در سه ماهه ابتدایی سال جاری به ۴۲ میلیون و ۹۰۶ هزار قطعه رسیده است. محمدی با بیان اینکه تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است، تاکید کرد: استان گیلان یکی از بزرگترین زنجیرههای تولید مرغ کشور را داشته و ۷۷ درصد تولید در قالب زنجیره ارزش انجام میشود.
منبع:روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.