کد خبر : 86526
تاریخ انتشار : شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷

عبور از اوج بار تابستان با سرمایه اجتماعی کاملا مقدور و امکانپذیر است

عبور از اوج بار تابستان با سرمایه اجتماعی کاملا مقدور و امکانپذیر است
قرار همدلی مدیریت هوشمندانه انرژی در سایه سار مهر با تجلی ایثار ایرانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

با همت و اراده بلند و بزرگ یکایک مشترکان در استفاده صحیح و درست از انرژی برق، به راحتی می‌توانیم امکان استفاده همگان از نعمت‌ برق را فراهم نماییم و پیوند اخوت و همدلی را با هموطنانمان در جنوب کشور بیش از پیش مستحکم‌تر نماییم.


مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به این موضوع که ایران عزیز ما امروز در لحظه‌ای ایستاده که مدیریت انرژی، فراتر از یک موضوع فنی بوده و به شاخصی برای سنجش «اتحاد در عمل» تبدیل شده است، افزود: در شرایطی که برادران و خواهران ما در مناطق گرمسیری و در اوج حملات دشمن جانانه از کیان کشور دفاع می‌کنند ما هم باید در شمال کشور ضمن مدیریت هوشمندانه مصرف و رعایت الگوهای مصرف برای تداوم رفاه عمومی آنان تلاش نمائیم.
 عادل سلیمانی با بیان اینکه عبور از اوج بار نیازمند اراده عمومی است، افزود: پایداری شبکه برق و تداوم تولید، دو هدف هم زمان و مکمل هم هستند که تنها با همت بلند یکایک افراد جامعه در استفاده هنرمندانه و هوشمندانه میسر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه با اجرای اصول ساده استفاده منطقی از برق، عبور از اوج بار به راحتی امکان‌پذیر است، تصریح کرد: تنظیم دمای کولر روی 25 درجه، عدم استفاده همزمان از لوازم پر‌مصرف برقی، خاموش کردن لامپ‌های اضافی و استفاده از نور طبیعی در هنگام روز از اصول بسیار ساده‌ای است که با رعایت آن همه می‌توانند در اقصی نقاط کشور پهناورمان از موهبت برق برخوردار شوند. در تکمیل این موضوع با توجه به حدود 33 میلیون مشترک خانگی، با خاموش نمودن یک لامپ 20 وات، حدود 660 مگاوات برق مدیریت می‌شود که مقدار چشمگیری است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه متاسفانه شاهد بدمصرفی در حوزه انرژی برق و دیگر حامل‌های انرژی هستیم خاطرنشان کرد: چنانچه میزان مصرف برق از حد استاندارد آن خارج شود، دیسپاچینگ ملی که مسئولیت توزیع برابرانه، عادلانه و منصفانه انرژی در کل کشور را عهده‌دار است با مدیریت بار که یک اقدام حرفه‌ای، مسئولانه و ملی برای حفظ ثبات شبکه و حمایت از تولید کشور است، مجبور است جهت تعادل در عرضه و تقاضای انرژی یکسری از محدودیت‌ها را اعمال کند.
سلیمانی رفتار صنایع و مشترکان بزرگ در تعادل بار را تاثیرگذار عنوان و افزود: انتظار می‌رود که صنایع، مشترکان بزرگ و بارهای عمده با طرح‌های مدیریت بار همکاری برنامه‌مند، منظم و دقیق داشته باشند تا بتوانیم با موفقیت از دوره اوج مصرف برق عبور نماییم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.