به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
معاون وزیر راه و شهرسازی از آخرین روند اجرایی فاز دوم بیمارستان شهید حسینپور بازدید و گفت: این فاز تا هفته دولت امسال تکمیل و به بهره برداری می رسد.
علی نوذرپور با همراهی فرماندار و نماینده مردم لنگرود در مجلس در بازدید از روند اجرایی فاز دوم بیمارستان شهید حسین پور با اشاره به جزئیات فاز دوم این بیمارستان اظهار کرد: این فاز که تکمیل کننده بیمارستان فعلی است، شامل استقرار بخش دیالیز، بخش تالاسمی و توسعه اورژانس از ۱۱ تخت به ۳۰ تخت میشود.
سرپرست سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی افزود: برای اجرای این طرح بیش از یکصد و ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است و با بهره برداری از آن، نگرانیهای مردم در خصوص نارساییهای بیمارستان فعلی برطرف خواهد شد.
معاون وزیر راه خاطرنشان کرد: مقرر شد فاز دوم بیمارستان شهید حسینپور لنگرود تا هفته دولت (اوایل شهریور ۱۴۰۵) به بهرهبرداری برسد.
منبع:مهر
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.