کد خبر : 79002
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان:

اشیای موزه‌ها به مخازن امن انتقال یافته است

اشیای موزه‌ها به مخازن امن انتقال یافته است
میزبانی هموطنان در مراکز اقامتی تا ۳۰ درصد تخفیف

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان ضمن قدردانی از همکاری انجمن هتل‌داران، بومگردان و مهمانپذیران استان بیان کرد: میزبانی از هموطنان در مراکز اقامتی استان تا ۳۰ درصد تخفیف ارائه می شود.

یوسف سلمان خواه افزود: با توجه به وضعیت کنونی و تجاوز آمریکایی – صهیونی همانند جنگ ۱۲ روزه گیلانیان میزبان جمعی از هموطنان هستند.

وی افزود: با توجه به بروز حوادث گفته شده و برنامه‌ریزی‌های انجام شده با انجمن حرفه‌ای هتلداران،بومگردان و مهمان‌پذیران استان تخفیفات ویژه‌ای درنظر گرفته شده که خوشبختانه همکاری و تعامل مسئولان اماکن پذیرایی با این اداره کل ستودنی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان همچنین آسیب جدی به مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان در اثر حملات و تجاوز آمریکایی صهیونی به خاک کشورمان را محکوم کرد.

سلمان خواه در خصوص وضعیت موزه های گیلان بیان کرد: در زمان جنگ ۱۲ روزه، تمامی اشیای موزه‌های استان به مخازن امن انتقال یافته بود و هم‌اینک نیز در راستای صیانت و حفاظت از این میراث فرهنگی ارزشمند بار دیگر اشیای موزه‌ها به مخازن امن انتقال یافته است.

گیلان دارای سه هزار و ۶۲۹ واحد تاسیسات اقامتی شامل؛ هتل، هتل آپارتمان، هتل بوتیک، مجتمع گردشگری، مهمان پذیر،خانه مسافر،مجتمع سرگرمی و تفریحی،اقامتگاه بوم‌گردی،پنج اقامتگاه سنتی،اردوگاه و محوطه گردشگری،مرکز گردشگری ساحلی و دریایی (شناور)،بین راهی و اسکله گردشگری و مسافربری دریایی و ۷۰ هزار تخت است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.