کد خبر : 73980
تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲

استاندار گیلان اعلام کرد:

مدارس ابتدایی تا پایان هفته غیرحضوری شد

مدارس ابتدایی تا پایان هفته غیرحضوری شد
دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند شرایط لازم برای دورکاری این گروه از کارکنان را فراهم کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

استاندار گیلان از غیرحضوری شدن کلاس‌های دوره ابتدایی استان تا پایان هفته جاری به‌دلیل افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا و صیانت از سلامت مردم خبر داد.

دکتر هادی حق‌شناس با اشاره به افزایش محسوس موارد ابتلا به آنفلوآنزا در گیلان و لزوم جلوگیری از شیوع آن، اظهار کرد: به منظور صیانت از سلامت فرزندان خردسال، دانش‌آموزان و خانواده‌ها و جلوگیری از گسترش بیماری، تصمیم بر این شد که فعالیت های مهدهای کودک و پیش دبستانی‌ها تعطیل و کلاس‌های دوره ابتدایی استان تا پایان هفته جاری به‌صورت غیرحضوری برگزار شود.

وی با بیان اینکه سلامت خانواده‌ها بویژه مادران باردار و کودکان مورد تاکید است،افزود: طبق مصوبه ستاد مربوطه، مادران شاغل یاد شده دارای فرزند تا پایان دوره ابتدایی نیز در این بازه زمانی به‌صورت دورکار خواهند بود.

استاندار گیلان افزود: دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند شرایط لازم برای دورکاری این گروه از کارکنان را فراهم کنند و همزمان ترتیبی اتخاذ شود تا خدمات‌رسانی به مردم بدون هرگونه وقفه ادامه پیدا کند.

حق‌شناس با اشاره به ضرورت رعایت توصیه‌های بهداشتی تصریح کرد: خانواده‌ها با توجه به شیوع آنفلوآنزا لازم است نسبت به مراقبت از کودکان و رعایت نکات پیشگیرانه توجه بیشتری داشته باشند.

لازم به توضیح است گیلانیان برای کسب اطلاع بیشتر، هرگونه توضیح و اطلاع از چگونگی این اطلاعیه می‌توانند با شماره ۱۱۱ تماس بگیرند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.