کد خبر : 72976
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۵۲

تاكید بر توسعه همكاری‌های مشترك برای حفاظت از منابع طبیعی

تاكید بر توسعه همكاری‌های مشترك برای حفاظت از منابع طبیعی
دیدار مدیرکل منابع طبیعی گیلان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان با حضور در این سازمان، در نشستی مشترک با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، راهکارهای گسترش تعاملات و اجرای برنامه‌های مشترک در حوزه منابع طبیعی، محیط‌زیست و طرح‌های حفاظتی را مورد بررسی قرار داد.

در این دیدار، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با تشریح اقدامات انجام‌شده در زمینه توسعه پایدار، مدیریت صحیح اراضی و صیانت از محیط‌زیست، تأکید کرد: تحقق برنامه‌های توسعه‌ای بدون توجه به اصول حفاظت از منابع طبیعی امکان‌پذیر نیست و ما در منطقه آزاد انزلی، حفاظت از بسترهای طبیعی و زیست‌محیطی را از اولویت‌های اصلی می‌دانیم.

طاعتی‌مقدم با اشاره به رویکرد سازمان مبنی بر توسعه زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری همراه با رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و منابع طبیعی افزود: همکاری با دستگاه‌های تخصصی از جمله اداره‌کل منابع طبیعی گیلان، می‌تواند مسیر اجرای طرح‌های مشترک در حوزه احیا، ساماندهی و مدیریت اراضی را هموارتر کند.

کامیار مرزبانی ،مدیرکل منابع طبیعی گیلان از آمادگی این مجموعه برای مشارکت در طرح‌های مشترک پژوهشی، آموزشی و نظارتی در محدوده منطقه آزاد انزلی خبر داد.

منبع:مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد انزلی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.