کد خبر : 72262
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹

با حضور فرمانده محرومیت زدایی و جهادی ارتش:

افتتاح ۲ پروژه محرومیت‌زدایی در فومن

افتتاح ۲ پروژه محرومیت‌زدایی در فومن
۲ پروژه محرومیت‌زدایی شهرستان فومن در غرب گیلان با حضور امیر سرتیپ ولی رحمانی معاون طرح و برنامه و بودجه و فرمانده محرومیت زدایی و جهادی ارتش جمهوری اسلامی و استاندار گیلان افتتاح شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

۲ پروژه محرومیت‌زدایی شامل آسفالت ۶ کیلومتر راه روستایی آبرود – لات بخش سراوان فومن با هزینه ۲۲۰ میلیارد ریال و پروژه تامین آب شرب مجتنع شهدای ارتش جمهوری اسلامی در روستای گسگره سردار جنگل فومن با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید؛ ۲۱۵ خانوار این روستا با جمعیت بیش از ۹۵۰ نفر از پروژه تامین آب شرب شهدای ارتش جمهوری اسلامی بهره‌مند شدند.

فرمانده محرومیت‌زدایی و جهادی ارتش جمهوری اسلامی در آیین افتتاح این پروژه‌ها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای از جمله شهیدان جنگ ۱۲ روزه گفت: آسفالت راه روستایی آبرود – لات در سردار جنگل فومن یکی از آرزوهای مردم این منطقه بوده و خوشحالم که امروز به عنوان سربازی از ارتش توانسته‌ایم در محرومیت زدایی سرزمینم کاری انجام دهم.

امیر سرتیپ ولی رحمانیبا بیان اینکه چیزی بالاتر از خوشحالی مردم نیست؛بیان کرد: این کلام بزرگان و علما است که منت‌های دین، دینداری نیست، بلکه انسانیت به معنای عشق و دلدادگی به مردم است.

۲ پروژه محرومیت‌زدایی در غرب گیلان بهره‌برداری شد

وی با اشاره به بیانات پیامبر گرامی اسلام(ص) که فرمودند بسیاری از سرزمین‌ها به واسطه وطن‌پرستی آباد شدند و این عشق به وطن و مردم برای من بالاترین آرزو و افتخار است اضافه کرد: بالاترین آرزوها برای من این است که مردم کشورم در امنیت، آرامش، عشق و وفاداری در کنار هم زندگی کنند.

فرمانده محرومیت‌زدایی و جهادی ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد: محرومیت زدایی بخش کوچکی از وظایف ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار امنیت پایدار است.

شهرستان فومن با ۲ بخش مرکزی و سردار جنگل در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.