کد خبر : 67897
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰

توسط پليس رشت:

انهدام دو باند بزرگ قمار و پلمب قمارخانه‌ها

انهدام دو باند بزرگ قمار و پلمب قمارخانه‌ها
كسب درآمد از راه قمار و تحصيل مال از راه نامشروع يكي از ناهنجاري‌هاي اجتماعي است كه جرم محسوب مي‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

فرمانده انتظامي رشت از انهدام 2 باند بزرگ قمار و دستگيري 36 نفر از عاملان برگزاري قمار و شرط بندي در اين شهرستان خبر دادوگفت:با صدور دستور قضايي افراد دستگير شده روانه زندان شده و مکان هاي داير شده براي قمار بازي پلمب شد.
سرهنگ عيسي روشن قلب با بيان اينکه قمار باعث از بين رفتن بنيان بسياري از خانواده‌ها مي‌شود، افزود: قمار علاوه بر اينکه با اعتقادات اسلامي مردم در تضاد است به پويايي جامعه آسيب وارد مي‌کند.
وي خاطرنشان کرد: در پي دريافت خبر فعاليت باندهاي قمار و شرط بندي در دو نقطه در حاشيه شهر رشت،که همراه با تجمع افراد و سلب آسايش براي شهروندان بود، بررسي موضوع به صورت ويژه در دستور کار پليس قرار گرفت.
سرهنگ روشن قلب با بيان اينکه ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي و کلانتري هاي انتظامي رشت پس از انجام اقدامات نامحسوس و تحقيقات پليسي و اطمينان از صحت موضوع  طي دو مأموريت جداگانه 36 نفر را حين قمار دستگير كردند
وی افزود:بيش از 130 قلم انواع آلات قمار بازي ،تعداد 2 دستگاه خودپرداز عابربانک سيار با تراکنش‌هايي بالغ بر 3 ميليارد و 200 ميليون ريال و همچنين مبلغ 138 ميليون ريال وجه نقد حاصل از قمار از محل وقوع جرم کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان رشت از پلمب 2 واحد صنفي محل قماربازي و سلب آسايش عمومي خبر داد و گفت: متهمان پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به دادسرا معرفي و با دستور قضايي روانه زندان شدند.
اين مقام انتظامي در پايان با اعلام اينکه كسب درآمد از راه قمار و تحصيل مال از راه نامشروع يكي از ناهنجاري‌هاي اجتماعي است كه جرم محسوب مي‌شود از مردم خواست در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشابه، مراتب را از طريق سامانه 110 به پليس اعلام كنند.

منبع: پلیس گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.