کد خبر : 66895
تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان:

شناسایی و توقیف ۳۵۰ کیلوگرم همبرگر غیربهداشتی

شناسایی و توقیف ۳۵۰ کیلوگرم همبرگر غیربهداشتی
توقیف کارگاهی که کیلوگرم همبرگر غیربهداشتی به ارزش یک میلیارد و پانصد میلیون ریال تولید و عرضه می‌کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از شناسایی و توقیف ۳۵۰ کیلوگرم همبرگر دست‌ساز غیرمجاز و غیربهداشتی در رشت خبر داد و گفت: پرونده متخلفان خارج از نوبت در تعزیرات رسیدگی می‌شود.

مرتضی امینی افزود: گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان با حضور رئیس اداره نظارت بر گشت‌های سیار و همراهی دستگاه‌های نظارتی شامل سازمان صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و معاونت غذا و دارو، موفق به شناسایی این کارگاه تولید همبرگر غیرمجاز شدند.

وی افزود: این کارگاه مقدار ۳۵۰ کیلوگرم همبرگر غیربهداشتی به ارزش یک میلیارد و پانصد میلیون ریال تولید و عرضه می‌کرد که پس از شناسایی توقیف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان تصریح کرد: پرونده این واحد متخلف تشکیل و خارج از نوبت در یکی از شعب تعزیرات حکومتی استان رسیدگی خواهد شد.

امینی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف به سامانه‌های مربوطه اطلاع دهند تا با متخلفان به صورت قاطع برخورد شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.