کد خبر : 66537
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶

شهردار رشت:

شرکت کود آلی گیلان فعال‌ترین مجموعه مدیریت پسماند است

شرکت کود آلی گیلان فعال‌ترین مجموعه مدیریت پسماند است
عزم جدی شورای ششم و مدیریت شهری در راستای بهبود وضعیت زیست‌محیطی و پسماند ادامه دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

رحیم شوقی در جلسه کمیسیون بهداشت که در شرکت کود آلی گیلان با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول افزود: مسئله پسماند و زیست‌ محیطی شهر رشت همواره یکی از دغدغه های شورای ششم و شهرداری بوده است و اگرچه هنوز به هدف نهایی که مدنظر شورا و شهروندان است نرسیده‌ایم اما خوشبختانه توانسته‌ایم ریل توسعه را مشخص کنیم و گام‌های مؤثری برداریم.

شهردار رشت با اشاره به راه‌اندازی دو خط جدید پردازش به ظرفیت ۶۰۰۰ متر مربعی در شورای ششم، ادامه داد: در این مدت تجهیزات پیشرفته‌ای از کشور آلمان خریداری و نصب شده که در حال بهره‌برداری است و این نشان‌ دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای رفع مشکلات پسماند است.

شوقی در ادامه با اشاره به دغدغه‌های زیست‌ محیطی، تصریح کرد: موضوع شیرآبه، بزرگ‌ترین چالش ما در مدیریت پسماند است و با اجرای این پروژه، امیدواریم مشکلات زیست‌ محیطی منطقه به شکل قابل توجهی کاهش یابد.

وی بزرگ‌ترین معضل فعلی را موضوع شیرآبه دانست و افزود: در پی چند ماه پیگیری مستمر،موفق به دریافت قول تخصیص ۳۱ میلیارد تومان از منابع دولتی برای احداث تصفیه‌خانه شیرآبه در لاکان شدیم و به زودی فراخوان عمومی آن منتشر خواهد شد.

شهردار رشت تاکید کرد: این پروژه به صورت EPC (طراحی و اجرا) انجام خواهد شد و از همه شرکت‌های توانمند کشور دعوت به مشارکت می‌کنیم.

وی از تخصیص ۲۹ میلیارد تومان دیگر برای بهبود خطوط خبر داد و اظهار داشت: فعال‌ترین مجموعه مدیریت پسماند کشور در حال حاضر شرکت کود آلی رشت است و این دستاوردها حاصل بازدید و بازخورد مثبت کارشناسان ملی از عملکرد استان گیلان بوده است.

شهردار رشت تاکید کرد: با وجود محدودیت‌ها و مشکلات، تلاش‌های شورای ششم و مدیریت شهری در مسیر بهبود وضعیت زیست‌محیطی و پسماند ادامه دارد و امیدواریم در پایان دوره، دستاوردهای ملموسی برای شهروندان رشت حاصل شود.

این جلسه با حضور محمد حسین واثق کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت، مسعود عباس نژاد، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا، محمد حسن عاقل منش، رئیس کمیسیون گردشگری ،حسن کریمی کرنق، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا، محمد دانش شکیب، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری رشت برگزار شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.