کد خبر : 65258
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰:۱۳

مدیرعامل شرکت توانیر:

اضافه شدن چهار هزارمگاوات به ظرفیت تولید برق کشور

اضافه شدن چهار هزارمگاوات به ظرفیت تولید برق کشور
امسال در تیر و مرداد که ماه‌های گرم هستند به فولادی‌ها ۲۲ درصد و سیمان ۲۷ درصد برق بیشتری دادیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال وتوزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: با افزایش ۵ درصدی ظرفیت نیروگاه های حرارتی به طور کلی ۴ هزار مگاوات به تولید برق کشور افزوده شده است.

مصطفی رجبی مشهدیدر آیین افتتاح نیروگاه سیاه بیشه گفت: صنعت برق در دولت چهاردهم خود را بسیج کرد تا ناترازی را برطرف کنید.

وی با بیان اینکه نیروگاه‌های حرارتی ۵ درصد افزایش ظرفیت داشتند و به طور کلی ۴ هزار مگاوات به ظرفیت تولید افزوده شد، خاطرنشان کرد: امسال ۳ درصد مصرف برق کاهش یافت و نه تنها توانستیم از رشد مصرف جلوگیری کنیم بلکه روند کاهشی هم داشتیم.

رجبی مشهدی گفت: امسال در تیر و مرداد که ماه‌های گرم هستند به فولادی‌ها ۲۲ درصد و سیمان ۲۷ درصد برق بیشتری دادیم.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل ناترازی خاموشی‌ها به ۴ ساعت رسید که با ورود هزار مگاوات نیروگاه و در کنار آن بهره برداری از پروژه‌های تجدید پذیر این شرایط روند بهتری پیدا می‌کند و ما در تأمین برق مطمئن و پایدار تمام تلاش خود را می‌کنیم.

 

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.