به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
فرمانده انتظامي رودسر از انهدام باند 8 نفره سارقان کابل برق با اعتراف به 5 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ سيدجلال الدين جوانمردي با تاكيد بر تلاشهاي شبانهروزي ماموران انتظامي براي پيشگيري از وقوع جرايم به توجه و رعايت مردم به هشدارها و توصيههاي پليس در خصوص پيشگيري از سرقت اشاره كرد و اظهار داشت: براي دستيابي به امنيت اجتماعي مطلوب در جامعه، جدي گرفتن مشارکت مردمي بسيار مهم است.
وي در ادامه با بيان اينكه به دنبال وقوع چند فقره سرقت کابل برق و شکايات مردم در اين خصوص، پيگيري موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت افزود: کارآگاهان پليس آگاهي شهرستان رودسر با اعزام اکيپهاي گشت نامحسوس به مناطق مستعد سرقت 5 نفر از سارقان را حين سرقت کابل برق مشاهده و در يک عمليات ضربتي دستگير کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان رودسر اذعان داشت: متهمان 33، 34، 35، 36 ساله و متهمه 30 ساله اين پرونده در تحقيقات پليس به 5 فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان رودسر و فروش اموال سرقتي به 3 مالخر اعتراف کردند.
اين مقام انتظامي به دستگيري مالخران 19،22 و 28 ساله اين پرونده در عملياتهاي مختلف در شهرستان رودسر اشاره کرد و اظهار داشت: متهمان با تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند.
سرهنگ جوانمردي در پايان با اعلام اينکه پيشگيري از وقوع سرقت به لحاظ تبعات آن در جامعه که موجب پايين آمدن احساس امنيت ميشود، اهميت ويژهاي دارد گفت: پليس براي تامين امنيت و ارتقاء احساس آن در جامعه از هيچ تلاشي دريغ نميكند.
منبع: کانال پلیس گیلان
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.