کد خبر : 62757
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳

جمع آوری و جانمایی ۸۰۰ متر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف

جمع آوری و جانمایی ۸۰۰ متر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف
روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گیلان در پایان از همکاری و صبر شهروندان در مدت اجرای این پروژه قدردانی نمود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

روابط عمومی توزیع برق گیلان از آغاز جابه‌جایی شبكه‌های توزیع برق جنب روگذر تازه‌ تاسیس میدان نیروی دریایی با همكاری شهرداری رشت خبر داد.

پروژه جابه‌جایی شبكه‌های توزیع برق جنب روگذر تازه‌ تاسیس میدان نیروی دریایی با هدف اصلاح جا نمایی شبکه‌های فشار متوسط و ضعیف که پس از تعریض خیابان‌های همجوار تقاطع غیرهمسطح تازه احداث شده، انجام می‌شود و
در این پروژه حدود ۸۰۰ متر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف در منطقه بهمراه پایه‌های برق در مذکور جمع آوری و جانمایی جدید برای آنها انجام شد که بهبود کیفیت خدمات برق‌رسانی و افزایش ایمنی شبکه‌های توزیع در این منطقه را بهمراه دارد.

این پروژه شامل جابه‌جایی تیرها، کابل‌ها و تجهیزات مرتبط با شبکه توزیع برق است که با همکاری سازمان‌های مربوطه و با رعایت تمامی استانداردهای ایمنی انجام خواهد شد. این جابه‌جایی نه تنها به بهبود زیرساخت‌های برق‌رسانی کمک می‌کند، بلکه به توسعه پایدار و بهبود شرایط زندگی ساکنان منطقه نیز منجر خواهد شد و به عنوان بخشی از برنامه‌های توسعه‌ای شرکت توزیع نیروی برق گیلان در راستای ارتقاء کیفیت خدمات و پاسخگویی به نیازهای روزافزون مصرف‌کنندگان در نظر گرفته شده است.

روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گیلان در پایان از همکاری و صبر شهروندان در مدت اجرای این پروژه قدردانی نموده و افزود: با توجه به اهمیت این پروژه، تلاش خواهیم کرد تا عملیات جابه‌جایی در کمترین زمان ممکن انجام شود و اختلالات کمتری برای ساکنان منطقه ایجاد شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.