به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان از کشف۲ هزار و ۵۳۶ واحد داروی قاچاق در یکی از داروخانههای شهر رشت خبر داد.
تیمور پورحیدری با بیان اینکه قاچاق دارو یکی از بدترین انواع قاچاق است زیرا زیان آن تنها شامل زیان اقتصادی نیست بلکه سلامت جان انسانها را به خطر میاندازد؛ گفت: این تعداد داروی قاچاق در قالب ۹۲ قلم کشف و پس از تشکیل پرونده به مراجع ذیصلاح ارسال شد.
وی گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همواره در کنار مردم هستند و از ابتدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی نیز تا بازگشت بازار به روال عادی سه هزار و ۷۶۴ مورد بازرسی از واحدهای عرضه و توزیع کالا و خدمات انجام شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان ادامه داد: بازرسان این سازمان توانستند ۶۴۹ پرونده تخلف به ارزش ۲۶۰ میلیارد و ۸۰۷ میلیون ریال کشف کنند تا سودجویان و مخلان آرامش بازار نتوانند در این شرایط حساس به اهداف خود دست یابند.
به گفته وی، بازرسیها در ۲ شیفت کاری و تا پاسی از شب ادامه دارد.
منبع:ایرنا
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.