کد خبر : 55066
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷

فرماندار رودسر:

عملکرد بنیاد مسکن در روستاها بسیار چشمگیر است

عملکرد بنیاد مسکن در روستاها بسیار چشمگیر است
داود خشایار به عنوان سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان رودسر معرفی شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

سرپرست بنیاد مسکن شهرستان رودسر با حضور مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در دیدار با فرماندار این شهرستان معرفی شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان در این مراسم با اشاره به تاریخچه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: این نهاد در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ با فرمان تاریخی امام راحل و افتتاح حساب ۱۰۰ تأسیس شد.

حامد دائمی به فعالیت‌های بنیاد در زمینه ساخت مسکن برای محرومان اشاره و آن را از جمله مأموریت‌های مهم این نهاد دانست.

فرماندار رودسر نیز در سخنانی با گرامیداشت سالروز افتتاح حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) و تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: عملکرد این نهاد در روستاها بسیار چشمگیر است.

امیر مرادی افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از نیروی فنی و متخصص، فعالیت‌های قابل قبولی را در روستاها انجام داده است.

در این مراسم که حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نوری امام جمعه شهرستان رودسر، حجت‌الاسلام والمسلمین قربان‌پور، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان، معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان و فرمانداری شهرستان به همراه مدیر حراست و مسئول روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان نیز حضور داشتند داود خشایار به عنوان سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان رودسر معرفی و از خدمات رضا شعبانی‌زاده تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.