کد خبر : 54555
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹

سرپرست آموزش و پرورش گیلان:

افزایش ۲۵ درصدی اسکان مسافران نوروزی

افزایش ۲۵ درصدی اسکان مسافران نوروزی
بیشترین پذیرش مسافر در ناحیه یک و ۲ رشت، آستارا، بندرانزلی و لاهیجان ثبت شده‌ است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

سرپرست آموزش و پرورش گیلان از افزایش ۲۵ درصدی اسکان مسافران نوروزی در واحدهای آموزشی و مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان در نوروز امسال نسبت به نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

نرگس دستیار افزود: ۴۷ هزار و ۳۱۳ مسافر فرهنگی نوروز امسال ( ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین) در واحدهای آموزشی و مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان اسکان یافتند که این میزان نسبت به سال گذشته نزدیک ۲۵ درصد رشد دارد.

وی بیان کرد: این تعداد مسافر در قالب بیش از هشت هزار و ۹۳۲ خانوار فرهنگی از خدمات رفاهی واحدهای آموزشی و مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان بهره‌مند شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه بیشترین پذیرش مسافر در ناحیه یک و ۲ رشت، آستارا، بندرانزلی و لاهیجان ثبت شده‌ است، اضافه کرد: پذیرش فرهنگیان در واحدهای آموزشی و مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان به ۲ روش حضوری و رزرو اینترنتی از طریق سایت http://Eskan.medu.ir انجام شد.

 

 

منبع:ایرنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.