مدیر بیمه دی گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی با اعلام برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۳ بیان داشت: در راستای نیل به اهداف کلان “ارتقاء کمی و کیفی خدمات با تأکید بر بهبود تجربه مشتریان ” در فصل پاییز نیز دو دیدار با خانواده های معزز شهداء و ایثارگران و همچنین دو دیدار نیز با بیمه شدگان صعب العلاج طرف قرارداد شرکت بیمه دی با حضور مدیریت، معاون و کارشناس درمان شرکت بیمه دی استان گیلان صورت گرفت که در این دیدارها با تقدیر و اهداء هدایا به دغدغه های درمانی و وضعیت پرداخت هزینه های درمانی ایشان نیز پرداخته شد.
روابط عمومی شرکت بیمه دی همچنین افزود که کلیه هزینه های درمانی مربوط به تمامی بیمه شدگان شرکت تا پایان آذر ماه و همچنین صورتحساب های مربوط به مراکز درمانی نیز تا مورخ شهریور سالجاری تسویه شده است زیرا بیمه دی رضایتمندی حداکثری بیمهشدگان از جمله اولویتها و اصول و ارزشهای مهم خود میداند.
شایان ذکر است، شرکت بیمه دی با بیمه گذاران درمان گروهی خود نیز جلسات منظم و پیاپی ماهانه برگزار می کند، تا از این طریق بتواند به صورت مستقیم و چهره به چهره جویای حال بیمه شدگان بوده و نظاره گر اجرای بهتر تعهدات قرارداد باشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.