کد خبر : 45038
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۴

نماینده ولی فقیه در گیلان:

آگاهی علم را صیانت می‌کند

آگاهی علم را صیانت می‌کند
امروز جنبش دانشجویی در جهان علیه استکبار به پا خاسته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: امروز جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های بزرگ و مطرح جهان علیه ظلم و ستم و جنایات استکبار جهانخواران به پا خاسته است.

آیت الله رسول فلاحتی در دیدار با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه گیلان، با تبریک فرا رسیدن روز دانشجو،افزود: پذیرش دانشجوی خارجی یکی از ابتکارات دولت جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به اهمیت وقایع تاریخی هر کشوری در مورد نامگذاری روز دانشجو در ایران، افزود: ۱۶ آذر روز تکریم مقام دانشجو و یادآور اعتراض دانشجویان دانشگاه تهران و شهادت ۳ تن از آن‌ها در سال ۱۳۳۲ یعنی هفتاد و یک سال پیش، در اعتراض به حضور ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا در ایران است.

امام جمعه رشت، به اهمیت زبان آموزی، فراگیری علم و دانش، آگاهی و فساد ستیزی، در دانشجویان اشاره و گفت: علم آموزی یکی از امور اساسی است که اسلام به آن توجه داشته و پیشوایان دین، پیروان خویش را به تحصیل علم و عمل بدان فراخوانده‌اند.

وی تصریح کرد: اسلام علاوه بر اینکه به پیروان خود سفارش می‌کند که علم آموزی داشته باشند حتی به غیر مسلمانان نیز سفارش می‌کند که دنبال حکمت و علم باشید چون می‌داند که انسانی که به حکمت برسد به حقیقت نزدیک شده و به حقانیت حقایق پی می‌برد.

آیت الله فلاحتی، داشتن آن توأم علم و آگاهی را دو عامل رشد، تکامل و ارتقای انسان و جامعه معرفی کرد و ادامه داد: جامعه با وجود انسان‌های آزاده، تحصیلکرده، آگاه و ظلم ستیز به رشد و سعادت می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه، جنگ‌های امروز بشر طبق منطق عقل و وحی نیست، افزود: بنابراین این آگاهی است که علم را صیانت می‌کند و اگر آگاهی نباشد مستکبر عالم را به خدمت می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین با اشاره به اینکه رتبه علمی ایران پس از انقلاب بسیار بالاتر از قبل از انقلاب است، گفت: این رشد علمی ایران در سایه‌ی مقاومت جوانان و مردم در برابر ظلم و استکبار رقم خورده است.

وی با اشاره به اینکه انسان‌ها موظف هستند تا علیه طاغوت و ظلم و ستم و استکبار بایستند و مبارزه کنند، اضافه کرد: امروز تمام دانشجویان دانشگاه‌های بزرگ دنیا بر این مسئله واقفند و در برابر ظلم و استکبار جهانی به پا خاسته‌اند و این ایستادگی درسی از کتاب آسمانی ما قرآن است.

آیت الله فلاحتی تصریح کرد: هر کدام از شما دانشجویان نیز پیام آور علم و آگاهی و فساد ستیزی برای ملت‌های خود هستید.

دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان هم در این مراسم، با بیان اینکه دانشجویان ایرانی همواره نگاه استقلال طلبانه داشتند و نماد ظلم ستیزی هستند، گفت: شما دانشجویان نیز می‌توانید با الگو گرفتن از دانشجویان ایرانی، در مسیر مبارزه با ظلم، فساد و استکبار جهانی و در راس آن اسرائیل غاصب، در مسیر عدالت محوری، فساد ستیزی، تحول و آرمان خواهی، برای توسعه کشور خود گام بردارید.

حجت الاسلام و المسلمین علی‌محمد عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان هم در این نشست، ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو و روحیه استکبار ستیزی دانشجویان اظهار داشت: این روز یادآور آرمان دانشجوی ایرانی و نپذیرفتن سلطه قدرت‌های استکباری است.

در پایان این مراسم، پنج دانشجوی بین‌الملل از کشور‌های پاکستان، افغانستان، یمن و عراق به نمایندگی از دیگر دانشجویان، در ارتباط با اهمیت دین، رشد توامان علم و اخلاق، مبارزه با ظلم و استکبار ستیزی، حمایت از مردم مظلوم و ستم‌دیده به ویژه فلسطین اشغالی، افزایش بورسیه برای دانشجویان و پیوند بین دانشگاه گیلان با برخی دانشگاه‌های آن کشور‌ها به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

قریب به ۲۴۰ دانشجو از ۱۱ کشور خارجی در دانشگاه گیلان تحصیل می‌کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.