کد خبر : 43948
تاریخ انتشار : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان:

پیش نیاز تولید و توسعه پایدار انرژی برق است

پیش نیاز تولید و توسعه پایدار انرژی برق است
فاز دوم پروژه افزایش ظرفیت پست شهید مقدم به بهره برداری رسید

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: فاز دوم پروژه افزایش ظرفیت پست شهید مقدم در راستای تأمین برق پایدار و مطمئن مشترکان کلانشهر رشت به بهره‌برداری رسید.

محمود دشت بزرگ افزود: با توجه به ضرورت احداث ساختارهای پایدار در زمینه تأمین انرژی برق به منظور پاسخگویی به نیاز روزافزون مشترکان، اجرای پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳/۲۰ کیلوولت شهید مقدم بسیار اساسی و الزامی بود.

وی با اشاره به توسعه نواحی مسکونی و صنعتی کلان‌شهر رشت و رشد بار مناطق تحت پوشش پست‌های فوق توزیع برق این منطقه از شهرستان رشت تصریح نمود: در راستای تأمین برق مطمئن و پایدار، فاز دوم عملیات اجرایی پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳/۲۰ کیلوولت شهید مقدم بلافاصله پس از فاز اول در سال جاری آغاز شد که با تلاش شبانه روزی کارکنان شرکت برق منطقه‌ای گیلان این پروژه به بهره‌برداری رسید و در مدار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان خاطرنشان کرد: در فاز دوم این پروژه یک دستگاه ترانسفورماتور ۵۰ مگاولت آمپر جایگزین یک دستگاه ترانسفورماتور ۳۰ مگاولت آمپر موجود شد.

وی افزود: با اجرای این طرح، ظرفیت بخش فوق توزیع پست شهید مقدم از ۱۰۰ مگاولت آمپر به ۱۲۰ مگاولت آمپر افزایش یافت و به میزان ۲۰ درصد به ظرفیت پست اضافه گردید.

دشت بزرگ پیش نیاز تولید و توسعه پایدار را انرژی برق عنوان کرد و افزود: امیدواریم با بهره برداری از این پروژه شاهد رونق تولید و اشتغال در منطقه بوده و توانسته باشیم رضایت مشترکان منطقه را فراهم کرده باشیم.

گفتنی است؛ فاز اول پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳/۲۰ کیلوولت شهید مقدم، قبل از اوج بار سال جاری و در خرداد ماه امسال به بهره‌برداری رسیده بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.