رئیس پلیس آگاهی گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
رئیس پلیس آگاهی گیلان از شناسایی و دستگیری ۷۱ نفر از محکومان متواری در طرح عملیاتی یک روزه در گیلان خبر داد و گفت: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ علیرضا حدادی با اشاره به اینکه پلیس به صورت 23 ساعته در حال خدمترسانی به آحاد جامعه و برقراری امنیت است، افزود: با هدف شناسایی و دستگیری محکومان متواری، طرح عملیاتی یک روزه به صورت متمرکز در سطح استان اجرا شد.
وی با بیان اینکه 71 محکوم متواری طی عملیاتهای جداگانه در اجرای این طرح شناسایی و دستگیر شدند، گفت: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان گیلان هدف از اجرای طرحهای انتظامی را افزایش احساس امنیت و همچنین کاهش جرایم در سطح جامعه افزود: مجموعه انتظامی با برخورد قاطع با مجرمان و تشدید اقدامات پیشگیرانه به صورت شبانهروزی برای تامین امنیت تلاش میکند.
حدادی با تاکید بر جدیت و قاطعیت پلیس در اجرای مستمر طرحهای مقابلهای و پیشگیرانه بیان نمود: اجرای طرحهای مشابه با هدف ارتقاء امنیت با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.