کد خبر : 35335
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸

بازرس کل استان گیلان:

از مدیران حمایت می‌کنیم تا بدون دغدغه به مردم خدمت کنند

از مدیران حمایت می‌کنیم تا بدون دغدغه به مردم خدمت کنند
قانونگذار حکیم است،زیرا در تدوین قوانین هم مصلحت و هم عدالت و هم انصاف را در نظر می‌گیرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

جلسه بررسی عملکرد بانک‌های عامل استان گیلان در رابطه با نحوه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حوزه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با حضور مدیران ارشد بانکی در بازرسی کل برگزار گردید.

احمدرضا رجبی مدیر شعب بانک ملی و دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان ضمن تبریک انتصاب دکتر اقایی به سمت بازرس کل استان گیلان به ارائه گزارش از عملکرد سیستم بانکی استان در رابطه با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت و زهرا یعقوب نژاد مدیرکل دفتر بانوان و خانوتده استانداری گیلان نیز ضمن بیان نکاتی به ارائه اطلاعات و آمار در مورد اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پرداخت.

دکتر آقایی بازرس کل استان گیلان ضمن بیان این نکته که خانواده یک نهاد مقدس در همه مکاتب فکری و ادیان الهی و غیرالهی است، افزود:خانواده در ابتدای شکل‌گیری نیاز به زیرساخت دارد و این زیرساحت همان حمایت مادی و عاطفی از آن است

وی ابلاغ سیاست های کلی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بحث جمعیت را بسیار مهم خواند و گفت:برحسب فرمان معظم له قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تنظیم گردیده است ،لذا کلیه دستگاه های اجرایی از جمله بانک‌ها باید بر اجرای صحیح و دقیق آن اهتمام لازم را مبذول دارند.

بازرس کل استان گیلان افزود: قانونگذار حکیم است،زیرا در تدوین قوانین هم مصلحت و هم عدالت و هم انصاف را در نظر می‌گیرد که این سه واژه هرکدام تعاریف خاص خودشان را دارند.

دکتر اقایی به مبانی و فلسفه تشکیل سازمان بازرسی در اصل ۱۷۴ قانون اساسی اشاره و گفت:ما دنبال مچ گیری نیستیم و از مدیران حمایت خواهیم کرد تا مدیران بدون دغدغه به مردم خدمات ارائه دهند.

وی افزود: اما مدیران باید ضمن اجرای صحیح قوانین و مقررات، پرداخت تسهیلات برای جوانان را با مانع و مشکل مواجه ننمایند و ضمن رایزنی با مرکز به دنبال افزایش سهمیه استان باشند.

وی افزود:بسیاری از آسیب هایی که مدیران دستگاه ها می بینند ناشی از عدم آگاهی و اشراف به قوانین و مقررات در حوزه کاری خود است و بازرسی کل در کار شما دخالت نخواهد کرد اما آماده ارائه رهنمود و ارشاد قانونی در راستای وظایف قانونی می‌باشد.

آقایی یادآورشد:  بازرسی استان از هیچ مدیری خلاف مقررات را انتظار ندارد،اما قانون یک چیز است و تفسیر درست آن چیز دیگر. این بازرسی کل همانطور که از مردم در مورد اجرای قوانین حمایت می‌کنید از بانک‌ها هم در مقابل مشکلات و معضلات اجرای قوانین حمایت خواهد کرد.

بازرس کل استان گیلان گفت:استان گیلان در آمار زاد و ولد رتبه آخر و در امار مرگ و میر رتبه اول را دارد و این اصلا قابل پذیرش نیست.ما از مدیران بانکی انتظار داریم که برخی از سختگیری‌هایی که در پرداخت وام‌های ضروری ممکن است وجود داشته باشد را نظارت کرده و در حد امکان کنترل کنند.

در پایان مقرر شد چالش‌ها و معضلات اجرای این قانون در همه بخش‌ها احصا شده و به بازرسی کل گیلان اعلام گردد تا در جلسات که فصلی برگزار خواهد شد بررسی و رفع شود.

 

منبع: روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.