کد خبر : 35073
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶

نماینده ولی فقیه در گیلان:

شهدای دانشجو بهترین الگو برای دانشجویان هستند

شهدای دانشجو بهترین الگو برای دانشجویان هستند
دانشجویان راه شهدای دانشجو را سرمشق خود قرار دهند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، شامگاه جمعه در یادواره شهدای دانشجو و اختتامیه اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت در مسجد امام حسن مجتبی (ع) دهستان نصیر محله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل،گفت: شهادت عشق به وصال محبوب در زیباترین شکل است.
وی با بیان اینکه شهید آگاهانه و به خاطر هدف مقدس و به تعبیر قرآن، کشته شدن «فی سبیل الله» را انتخاب می‌کند؛ افزود: یعنی شهید در راهی کشته می‌شود که هر دو ارزش «آگاهانه بودن» و «فی سبیل الله» را داراست.
امام جمعه رشت، تصریح کرد: شهدای گرانقدر با فدا کردن جان خود، با خدا معامله کردند و اجر و پاداش خود را در دفاع از دین اسلام از خداوند متعال گرفته‌اند.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امروز دانشجوی انقلابی و جهادی ما با تفکر انقلابی و روحیه شهادت‌طلبی در کف میدان مبارزه با استکبار جهانی ایستاده است؛ ادامه داد: دنیای امروز دنیای ظلم و ستم است به طوری که رژیم صهیونیستی از هیچ جنایتی در برابر مردم بی‌دفاع فلسطین و غزه فروگذار نمی‌کند؛ بنابراین این روحیه استکبارستیزی دانشجویان همواره قابل‌تحسین است.
به گفته ی وی، امروز وظیفه همه ما دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است و اکنون دانشجویان ما با سرمشق قرار داده راه شهدای دانشجو، باید همانند آنان با بصیرت و روشنگری خود آگاهانه برای تعالی اندیشه‌های انقلاب اسلامی عمل کنند.
آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه اکنون جهاد تبیین بر ما واجب است، اظهار کرد: یکی از راه‌های زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، جهاد تبیین است است و نسل امروز باید با الگوبرداری از سیره شهدا، راه و مشی شهیدان را سرمشق سبک زندگی خود قرار دهند؛ زیرا دشمن می‌کوشد که حقایق را پنهان کند و جای ظالم و مظلوم را عوض کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.