کد خبر : 34142
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان:

حلقه گذاري هزار جوجه پرستوي دريايي تيره در غرب تالاب بين‌المللي انزلي 

حلقه گذاري هزار جوجه پرستوي دريايي تيره در غرب تالاب بين‌المللي انزلي 
عشوری: حلقه گذاري بیش از 100 قطعه جوجه پرستوي دريايي تيره در ابتدای مرداد ماه امسال در حوزه غرب تالاب بين المللي انزلي

گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

حمزه عشوری گفت: در نخستین روزهای مرداد ماه سال جاری با اعزام تیم کارشناسی و تخصصی از اداره نظارت بر امورحیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان به منطقه غرب تالاب بین‌المللی انزلی (از ماهروزه تا کرکان) در مساحتی بالغ بر 6هزار هکتار،از مجموع بیش از  700 کلونی و آشیانه شناسایی شده ،نسبت به حلقه گذاری بالغ بر 100 قطعه جوجه پرستوی دریایی تیره اقدام شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود:حلقه ،مانند شناسنامه پرنده بوده و سازمان حفاظت محيط زيست ، وضعيت بيولوژيكي و اكولوژيكي پرنده را با حقله گذاري رصد مي‌كند.
وي از جمله نتايج رصد را آگاهي از مسيرهاي مهاجرت ،محلهاي توليد مثل،تغذيه، آثار و عوارض محيطي بر گونه و تهديدها عنوان کرد و از افراد محلي و كساني كه حلقه‌ها به دستشان مي‌رسد خواست:حلقه را به عنوان شناسنامه پرنده تلقي كرده و به ادارات حفاظت محيط زيست شهرستانها و یا پاسگاه‌های محیط بانی تحويل دهند.
عشوری افزود:پرستوي دريايي تيره با 25 سانتي متر طول بدن، زيرتنه خاكستري ،تارك يا پيشاني سياه ، چانه سفيد با منقار قرمز و زير بالها و دم دو شاخه پرنده‌اي پرجنب و جوش و داراي صداي بلند است كه از ماهي و آبزيان كوچك تغذيه مي‌كند.
اين پرنده در ايران به تعداد فراوان ديده مي‌شود و تالاب انزلي به ويژه منطقه حفاظت شده سياه كشيم، پناهگاه حيات وحش سرخانكل و بخش غربي تالاب در حوزه آبكنار و خميران از زيستگاه‌هاي توليد مثلي اين پرنده است.

 

منبع: روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.