کد خبر : 73304
تاریخ انتشار : شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰

دپوي ۸۰۰ تن شن و ماسه فاقد مجوز در رشت

دپوي ۸۰۰ تن شن و ماسه فاقد مجوز در رشت
دپوي مقدار قابل توجهي شن و ماسه رودخانه‌اي داخل محوطه يک زمين باير در بخش خشکبيجار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

فرمانده انتظامي رشت از کشف 800 تن شن و ماسه فاقد مجوز برداشت شده از بستر رودخانه داخل محوطه يک زمين باير در بخش خشکبيجار اين شهرستان خبر داد.

سرهنگ دکتر عيسي روشن قلب با تاکيد بر اينکه برداشت بي‌رويه شن و ماسه از بستر رودخانه‌ها مشکلات زيست محيطي و تخريب بستر رودخانه‌ها را به دنبال دارد، افزود: محيط زيست متعلق به همه مردم و نسل آينده بوده و لازم است که ما در نگهداري و حفظ آن اهتمام بيشتري داشته باشيم.

وي در ادامه به دريافت خبر دپوي مقدار قابل توجهي شن و ماسه رودخانه‌اي داخل محوطه يک زمين باير در بخش خشکبيجار و بررسي موضوع توسط پليس اشاره و گفت: ماموران انتظامي کلانتري مربوطه با انجام تحقيقات نامحسوس و اطمينان از صحت موضوع به آدرس محل مورد نظر اعزام و از 800 تن شن و ماسه رودخانه‌اي که به صورت غيرقانوني برداشت و دپو شده بود را کشف کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان رشت تصريح کرد: در اين راستا متهم 38 ساله با تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.

اين مقام انتظامي در پايان با بيان اينکه برداشت بي‌رويه شن و ماسه از بستر رودخانه‌ها كه باعث تخريب محيط زيست و بروز مشکلات مي‌شود، اشاره كرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه، بلافاصله مراتب را از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.