فرماندار لنگرود خبر داد:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
فرماندار لنگرود با اشاره به اتمام طرح سالمسازی دریا ( از اول خرداد تا هفتم مهرماه) درروز گذشته گفت: آمار غرق شدگی در محدوده سواحل چاف و چمخاله پس از ۱۱ سال به صفر رسید.
یوسف گلشن افزود: آمار غرقشدگی در سواحل شهرستان لنگرود در تابستان امسال پس از ۱۱ سال، رکوردی کمنظیر را ثبت کرد که برای نخستینبار هیچ موردی از غرقشدگی در محدوده سواحل چاف و چمخاله گزارش نشد.
وی، تحقق این دستاورد را نتیجه همافزایی و همکاری گسترده میان ناجیان غریق، نیروهای هلالاحمر، پلیس، اعضای ستاد ساماندهی سواحل و همراهی مثالزدنی مردم و مسافران عنوان و تصریح کرد: حضور مستمر ناجیان و تجهیز سواحل از عمده دلایل به صفر رسیدن آمار غرقشدگی در سواحل این شهرستان ساحلی است.
فرماندار لنگرود با بیان اینکه طول سواحل لنگرود در مناطق چاف و چمخاله حدود ۱۷ کیلومتر است، اظهار کرد: در تابستان امسال بیش از ۱۰۵ ناجی غریق در طرحهای سالمسازی دریا و نقاط پرخطر حضور فعال داشتند که ضمن مدیریت ایمنی ساحل، جان ۲۳ نفر از گردشگران را نیز نجات دادند.
وی همچنین از راهاندازی دومین طرح سالمسازی دریا در منطقه چاف خبر داد و افزود: این پروژه با دستور استاندار و تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اجرایی شد و نقشی مؤثر در ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث ایفا کرد.
گلشن با اشاره به برنامههای مکمل ایمنی سواحل تصریح کرد: همچنین نصب تابلوها و بنرهای هشداردهنده، توزیع بروشورهای آموزشی، افزایش تجهیزات موتوری ناجیان (از جمله قایق و جتاسکی) و همچنین برگزاری رویدادهای فرهنگی، مذهبی و تفریحی در نوار ساحلی، از جمله اقداماتی بود که به پیشگیری از بروز حوادث کمک کرد.
رئیس ستاد ساماندهی سواحل لنگرود خاطرنشان کرد: برگزاری منظم جلسات ستاد، توسعه امکانات رفاهی و ورزشی و تلاش شبانهروزی ناجیان غریق در کنار همکاری مردم نیز باعث شد امسال سواحل لنگرود به الگویی موفق در مدیریت ایمنی تبدیل شود و آمار غرقشدگی برای نخستینبار پس از ۱۱ سال به صفر برسد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.