کد خبر : 76726
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری:

دشمن همواره درصدد توطئه است

دشمن همواره درصدد توطئه است
آمریکای جنایتکار همواره در پی چپاول و استعمار دیگر کشورها است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با تاکید بر اینکه دشمن همواره در صدد توطئه بر علیه جمهوری اسلامی ایران است، گفت: هوشیاری مردم نقشه‌های دشمنان را خنثی می کند.

آیت الله دکتر رضا رمضانی در سومین روز شهادت محمد میرزایی بسیجی شهید در مصلای امام خمینی (ره) املش افزود: ملت بصیر ایران در ۲۲ دی، با حضور پرشور و با صلابت خود، مشت محکمی بر دهان تروریست‌های صهیونی-آمریکایی و استکبار جهانی زدند.

وی با بیان اینکه مردم باید هوشیاری خود را افزایش دهند، زیرا دشمن همواره درصدد توطئه است، افزود: مادامی‌که ملت در صحنه حاضر باشد، نقشه‌های شوم دشمنان نقش برآب خواهد شد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمنان از انقلاب ضربه خوردند، زیرا انقلاب معادله آن‌ها را برهم زد و به همین دلیل همواره برای ایجاد فتنه‌های مختلف بوده و مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کنند.‌

آیت الله رمضانی افزود: آمریکای جنایتکار همواره در پی چپاول و استعمار دیگر کشورها است و در مقابل ایران اسلامی هم توطئه‌های گوناگون را برنامه ریزی کرده، اما به یاری خداوند متعال، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و بصیرت مردم تا امروز شکست خورده است.

وی گفت: مردم ۲۲ دی ۱۴۰۴ با اعتقاد و صلابت به میدان آمدند و دولت هم باید برای حل مشکلات معیشتی تصمیمات لازم را گرفته و آن‌ها را اجرایی کند تا از فشار گرانی‌ها و مشکلات مردم کاسته شود.

آیت الله رمضانی تاکید کرد: توقع مردم این است که قوه قضاییه با سرعت و قاطعیت، عاملان اقدامات تروریستی را به اشد مجازات برساند.

در پایان مراسم، با نوحه خوانی یاد شهید والامقام را گرامی داشتند.

منبع:مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.