کد خبر : 78824
تاریخ انتشار : جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹

نماینده لنگرود در مجلس خبر داد:

تداوم حمایت دولت از چایکاران شمال کشور

تداوم حمایت دولت از چایکاران شمال کشور
حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان نیز برای کمک به صندوق حمایت از چایکاران و به‌زراعی پیش‌بینی شده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

نماینده مردم لنگرود در مجلس با اشاره به افزایش اعتبارات بخش چای گفت: در بودجه سال آینده ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از چایکاران در بودجه پیش‌بینی شد.

مهندس مهرداد لاهوتی با اشاره به وضعیت صنعت چای کشور افزود: در قانون بودجه سال آینده، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای خرید تضمینی چای پیش‌بینی شده است که نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی دارد.

وی افزود: سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیارد تومان برای این بخش اختصاص یافته بود اما امسال علاوه بر افزایش اعتبار خرید تضمینی، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان نیز برای کمک به صندوق حمایت از چایکاران و به‌زراعی پیش‌بینی شده که در مجموع اعتباری نزدیک به هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را شامل می‌شود.

لاهوتی با بیان اینکه سهم ۲۵ درصدی دولت در خرید تضمینی چای حفظ شده است، تصریح کرد: این موضوع نشان‌دهنده تداوم حمایت دولت از چایکاران شمال کشور است و می‌تواند به پایداری تولید کمک کند.

نماینده لنگرود در مجلس درباره تعیین قیمت خرید تضمینی نیز گفت: قیمت نهایی در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی تعیین می‌شود و امیدواریم با تصمیم‌گیری مناسب، شرایط بهتری برای سال آینده رقم بخورد.

وی همچنین با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات چای افزود: با آزادسازی ارز، واردکنندگان باید چای را با نرخ آزاد وارد کنند که این مسئله می‌تواند فرصت مناسبی برای کارخانه‌داران و تولیدکنندگان داخلی باشد تا سهم بیشتری از بازار را در اختیار بگیرند.

لاهوتی در پایان ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از این فرصت‌ها، صنعت چای کشور در سال آینده با رونق بیشتری همراه شود.

 

منبع:مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.