کد خبر : 33580
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان:

بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان مطالبات قطعی از کارفرمایان داریم

بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان مطالبات قطعی از کارفرمایان داریم
مرتضوی:کارفرمایان گیلانی بیش از هزار و هفتصد و شصت و پنج میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکاری بیمه ای دارند.

گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

کارفرمایان گیلانی بیش از هزار و هفتصد و شصت و پنج میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکاری بیمه ای دارند که بیست و پنج درصد آن برآوردی و افزون بر هزار و سیصد میلیارد تومان آن قطعی است.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه فرایند صدور بیلان کارگاهی شرکت‌ها و کارخانجات و واحدهای تولیدی صنعتی ،صنفی و خدماتی مشمول قانون این سازمان لغایت پایان اسفندماه که از اردیبهشت ماه آغاز شده بود در نیمه تیرماه سالجاری اتمام یافته است، افزود: در این دوره تعداد ۲۴۱۵۱ فقره صورتحساب برای کارفرمایان بدهکار صادر و مجموع مطالبات تامین اجتماعی به ۱۷۶۵ میلیارد تومان رسید.

کیوان مرتضوی با اشاره به کاهش ۵ درصدی میزان دیون کارفرمایان نسبت به دوره پیشین (لغایت شهریور سال ۱۴۰۲ )، اجرای طرح‌های مختلف از جمله هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه،پیگیری‌های کمیته‌های وصول اداره کل و شعب برای تعیین تکلیف بسیاری از پرونده‌های مطالباتی و انجام تقسیط برای کارفرمایان بدهکار به منظور مساعدت در تسهیل پرداخت دیون و تقلیل برخی بدهی‌ها در هیات‌های تشخیص مطالبات حسب مستندات و مدارک ارائه شده و بازرسی از دفاتر قانونی در راستای صیانت از حقوق کارفرمایان را از عوامل شکل‌گیری روند کاهشی بدهی‌ها برشمرد و اذعان داشت رقم مطالبات سازمان در دوره پیشین در سطح استان ۱۸۶۵ میلیارد تومان بود.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه بدهی‌های این دوره شامل ۱۳۲۷ میلیارد تومان بدهی قطعی در مراحل اخطار و اجرا و ۴۳۸ میلیارد تومان بدهی برآوردی قابل اعتراض است، خاطر نشان کرد: تعیین تکلیف بدهی‌ها توسط کارفرمایان و تسویه دیون به منظور تامین نقدینگی‌ها در راستای انجام به موقع تعهدات سازمان بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

کیوان مرتضوی با بیان اینکه بخشی از این مطالبات مربوط به شهرداری‌ها و ادارات دولتی است افزود: نشست‌های متعددی با دست اندرکاران و متولیان امر جهت پیگیری وصول این مطالبات صورت پذیرفته و در نشست انجام شده در هفته تامین اجتماعی با استاندار گیلان نیز ، ایشان برای پیگیری این بخش از مطالبات برای کمک به تامین اجتماعی اعلام آمادگی نموده و خواستار فهرست بدهکار دولتی شدند.

 

منبع:روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.