کد خبر : 88182
تاریخ انتشار : شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰

با اعتبار ۵۳۸ میلیارد ریال:

بهره‌برداری از ۸ پروژه آب و فاضلاب بندرانزلی

بهره‌برداری از ۸ پروژه آب و فاضلاب بندرانزلی
بهره‌برداری طرح توسعه یک واحد برنجکوبی مدرن در روستای آبکنار با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد ریالی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

فرماندار بندرانزلی از بهره‌برداری ۸ پروژه شرکت آب و فاضلاب این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۵۳۸ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت خبر داد.
عصمت محمددوست در ششمین روز از هفته دولت و در حاشیه بهره‌برداری از پروژه ساخت اتاقک دیزل ژنراتور، تأسیسات جانبی و بازسازی سیستم هوادهی تأسیسات روستای کپورچال با اعتبار ۷۵ میلیارد ریال، با قدردانی از مجموعه شرکت آب و فاضلاب استان و شهرستان اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها در راستای توسعه و تقویت زیرساخت‌های آب و فاضلاب و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مردم شهرستان بندرانزلی انجام شده است.
وی افزود: در هفته دولت امسال، ۸ پروژه شرکت آب و فاضلاب شهرستان بندرانزلی به صورت تجمیعی و با اعتباری بالغ بر ۵۳۸ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
فرماندار بندرانزلی با تشریح پروژه‌های افتتاح‌شده گفت: به‌روزرسانی سامانه‌های گندزدایی تأسیسات آبرسانی حسن‌رود، بشمن و آبکنار و تبدیل آن به دوزینگ پمپ آب ژاول با اعتبار ۵ میلیارد ریال، حفر چاه جدید در تأسیسات روستایی سنگاچین پایین با اعتبار ۵ میلیارد ریال و توسعه شبکه آبرسانی به طول ۲ هزار متر در سطح شهر و روستا با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال از جمله این پروژه‌هاست.
محمددوست ادامه داد: بازسازی تأسیسات آبرسانی روستاهای کپورچال، حسن‌رود و گلشن شامل احداث اتاقک دیزل، چاهک و نصب تابلو برق با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال نیز از دیگر پروژه‌های اجراشده در این شهرستان است.


وی اضافه کرد: اصلاح شبکه فاضلاب به طول هزار و ۶۵۰ متر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال، توسعه شبکه فاضلاب به طول هزار و ۴۲۰ متر با اعتبار ۴۳ میلیارد ریال و بازسازی و تعمیر اساسی دانه‌گیری تصفیه‌خانه غرب بندرانزلی با اعتبار ۱۹۰ میلیارد ریال نیز در هفته دولت به بهره‌برداری رسید.
فرماندار بندرانزلی با تأکید بر ضرورت استمرار روند توسعه زیرساخت‌های آب و فاضلاب تصریح کرد: امیدواریم اجرای این پروژه‌ها موجب ارتقای سطح خدمات، تأمین پایدارتر آب شرب، بهبود وضعیت شبکه فاضلاب و افزایش رضایتمندی مردم شهرستان شود.
بهره‌برداری از طرح توسعه واحد برنجکوبی در آبکنار
محمددوست همچنین از بهره‌برداری طرح توسعه یک واحد برنجکوبی مدرن در روستای آبکنار با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی خبر داد و اظهار کرد: حمایت از توسعه واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی از جمله اقدامات مؤثر در راستای افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات و ایجاد ارزش افزوده برای محصولات تولیدی است.
وی با اشاره به خدمات جهاد کشاورزی شهرستان به بهره‌برداران بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: استمرار ارائه خدمات و حمایت‌های تخصصی از کشاورزان و بهره‌برداران می‌تواند در رفع مشکلات این بخش و تقویت تولید و اشتغال در حوزه کشاورزی مؤثر باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.