به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
در پیام کیوان مرتضوی آمده است: ایران عزیز ما ،امروز بیش از هر دوره و زمانی نیازمند افرادی با تفکر بسیجی و نگاه ،فرهنگ و اندیشه این مکتب ارزشی بوده و باید با اشاعه و ترویج فلسفه بسیج و نهادینه نمودن آن در اقشار مختلف جامعه ،تمامی دلسوزان و عاشقان میهن به مثابه یک بسیجی با وارد گودشدن و تلاش و همت در جهت اعتلای سرزمین و صیانت از اصول گام بردارند.
بسیج امروز از یک شجره طیبه به باغی وسیع از درختانی استوار و صاحب معرفت تبدیل شده که آبیاری مداوم آن برای سرزندگی و سربلندی وظیفه یکایک افرادی است که این تفکر و فرهنگ را سرلوحه زندگی برگزیدهاند.
بسیج یعنی فرهنگ خدمت عاشقانه و بیمنت و بسیجی یعنی مردان بی ادعا و حاضر در میدانهای عمل که در عرصههای مختلف سازندگی ،اجتماعی ،اقتصادی همواره پای کار بوده و برای اعتلای کشور سر از پا نمیشناسند.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته بسیج که در سالجاری با شمیم عطر فاطمی و سالروز شهادت بانوی دوعالم حضرت زهرای مرضیه (س) متقارن گردیده،امیدوارم تا با الطاف یگانه بی همتا تمامی دارندگان اندیشه و نگاه بسیجی و عاشقان خدمت و سربازان پاسداری از ایران اسلامی همواره سلامت و در مسیر تحقق اهداف این مجموعه پایدار و با صلابت حرکت نمایند.
منبع: روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.