کد خبر : 59396
تاریخ انتشار : شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۵۸

با مشارکت شرکت برق منطقه‌ای گیلان:

برگزاری پنل تخصصی بهره‌وری در صنعت برق در گیلان

برگزاری پنل تخصصی بهره‌وری در صنعت برق در گیلان
تحلیل تخصصی وضعیت تولید، انتقال، توزیع و مصرف برق، به بررسی نقش فناوری‌های نوین، هوشمندسازی شبکه‌ها و سیاست‌های حمایتی در ارتقای کارایی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

در راستای ارتقای بهره‌وری و مقابله با چالش‌های صنعت برق و به مناسبت روز بهره‌وری و بهینه سازی مصرف، «پنل تخصصی بهره‌وری در صنعت برق؛ چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو در استان گیلان» توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان با مشارکت شرکت برق منطقه‌ای گیلان و شرکت توزیع نیروی برق گیلان،  برگزار می‌شود.
محمدرضا خسروی، معاون منابع انسانی شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اعلام این خبر افزود: پنل تخصصی بهره‌وری در صنعت برق با هدف بررسی وضعیت موجود، شناسایی چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش بهره‌وری در حوزه‌های مختلف صنعت برق، روز یکشنبه ۴ خردادماه ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان برگزار خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت موضوع بهره‌وری در شرایط کمبود منابع و ناترازی انرژی، اظهار کرد: این پنل با محوریت تحلیل تخصصی وضعیت تولید، انتقال، توزیع و مصرف برق، به بررسی نقش فناوری‌های نوین، هوشمندسازی شبکه‌ها و سیاست‌های حمایتی در ارتقای کارایی خواهد پرداخت.
به گفته خسروی، پنل مذکور در پنج بخش تخصصی شامل: تولید برق، انتقال برق، توزیع برق، مصرف برق و ناترازی اقتصادی صنعت برق برگزار خواهد شد و سخنرانانی از شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع، دانشگاه‌ها و سازمان استاندارد به تحلیل تخصصی موضوعات خواهند پرداخت.
در این رویداد، محورهایی همچون بررسی وضعیت نیروگاه‌های حرارتی، تولید پراکنده و تجدیدپذیر، تحلیل وضعیت شبکه‌های انتقال و فوق توزیع، چالش‌های بهره‌وری در شبکه‌های توزیع، نقش مردم در فرهنگ مصرف، تأثیر فناوری‌های ساخت‌وساز و شکاف اقتصادی میان هزینه‌های تولید و فروش انرژی مورد بحث قرار می‌گیرند.
معاون منابع انسانی شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به نقش راهبردی این پنل در ایجاد تعامل میان مدیران، متخصصان و پژوهشگران حوزه برق، خاطرنشان کرد: از نتایج این پنل، گزارشی جامع تهیه و در اختیار نهادهای سیاست‌گذار و اجرایی قرار خواهد گرفت تا مسیر مناسبی برای بهبود بهره‌وری صنعت برق در استان گیلان ترسیم شود.
گفتنی است، در مراسم افتتاحیه این رویداد، دکتر رستمی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان، دکتر دشت‌بزرگ ،مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان و دکتر صادقی،مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

پنل تخصصی بهره‌وری در صنعت برق، روز یکشنبه ۴ خردادماه ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.